Zagięcie prącia - Krzywy W doł - ;((((
kuba12 - Wto 13 Lip, 2010 Temat postu: Krzywy W doł - ;(((( Witam, widze tu dużo tematów z krzywionym penisem w doł ale ten problem męczy mnie juz od 2 lat. Mam juz 16 lat i zalezy mi zeby byc spokojnym etc, sami wiecie, nie . a wiec
moj penis jest taki sam jak ten na obrazu < ps skopiowalem go z innegot ematu > jest dokladnie taki, trudno mi go wyprostowac , bo jest twardy a jak prostuje to boli.;/
a wygląda tak :
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4228
powiedzcie mi co robic ?
Chirurg , urulog ? sam mam isc czy jak bo przeciez matce nie powiem o takim problemie nie /:)
a tak troszke siara tak isc, wedlug mnie
prosze o pomoc
andrzejgadarr - Wto 13 Lip, 2010
No nie przesadzaj. Wszystko jest OK. Takie skrzywienie nie utrudnia sexu a wręcz przeciwnie, może dać więcej przyjemności partnerce niż prosty.
kuba12 - Wto 13 Lip, 2010
juz mialem 2 szanse zeby to zrobic ale zawsze z tym ... sie boje ... ;/
No to sie nie bój chłopie! Wyluzuj!
mam schize ze jak nie wejdzie lub cos .. ;/
zapewne za pierwszym razem itak nie wyjdzie tak jak sobie zaplanujesz.
chodzi o to wazne zeby wszedl tam gdzie trzeba i tak wiesz .. ;] Nic wiecej na 1 raz nie trzeba ;p
dla laski co 1 raz robi tez styka, tzn ta co znam ;/
andrzejgadarr - Sro 14 Lip, 2010
No to wyluzuj chłopie, jest dobrze.
harry_22 - Nie 18 Lip, 2010
Spokojnie, Twoje zakrzywienie w niczym Tobie nie będzie przeszkadzało. Ja również mam zakrzywionego penisa, ale z kolei mocno w lewo. Pozdro
alan - Pią 06 Sie, 2010
Jak będziesz chciał to zrobić w pozycji "po bożemu" popros partnerkę aby pod pupę połozyła sobie poduszeczkę. Wtedy wejdziesz bez najmniejszych problemów. A potem bedziesz juz wiedział co robić. Pozycje na dochodzenie dla partnerki to od tyłu lub na jeźdźca ale partnerka plecami do ciebie (w ostatniej fazie tej drugiej pozycji gdy czujesz ze dziewczyna dochodzi przyciagasz ja do siebie). Będzie szalała z rozkoszy.
|
|