Luźne dyskusje o męskich sprawach - Gdzie można uprawiać seks?

Patrykema - Wto 20 Kwi, 2010
Temat postu: Gdzie można uprawiać seks?
Witam, wraz z dziewczyną chcemy się kochać, ale nie za bardzo mam gdzie, nie mam pomysłu na miejsce dom jej jak i mój odpada.Proszę pomóżcie bo jestem bezsilny, nie chce żeby to było gdzieś w lesie czy w parku dlatego napisałem do was o poradę.
Pozdrawiam Patryk

heroes84 - Sro 21 Kwi, 2010

Wszędzie można - najlepszy seks w terenie jest spontaniczny, a nie planowany :)
andrzejgadarr - Sro 21 Kwi, 2010

W aucie,, w hotelu, na pralce, w piwnicy, na strychu, na gachu, w sklepowym kiblu, w motelu, w szafie, na zapleczu baru, na klatce schodowej...
Patrykema - Sro 21 Kwi, 2010

ejj sluchajcie mi nie chodzi o taki szybki seks bo moja dziewczyna na to nie pojdzie, ona potrzebuje chociaz trochę spokoju ;)
A hotel można wynajać na dwie ,trzy godziny? i ile to kosztuje?

andrzejgadarr - Sro 21 Kwi, 2010

Można wynająć na 1 dobę hotelową. Cena zależna od standardu.
noemalny09 - Sro 21 Kwi, 2010

wybierz jakiś sensowny hotel w okolicy. Drogi albo tańszy :) idźcie do pokoju zróbcie co trzeba i siedźcie aż się skończy doba. Chyba że nie będzie się wam chciało przebywać to się wymelduj z pokoju i po hałasie powodzenia!!!!!
deimos0 - Czw 22 Kwi, 2010

Mam ten sam problem co Ty :) wprawdzie nie chodzi jeszcze o seks, ale także mamy ogromny problem z przestrzenią intymną. Myślałem o hotelu (chociaż dziewczynie kojarzy się to jednoznacznie) i szczerze mówiąc jeśli pominiesz 3 i 4 gwiazdkowe nie powinno Cię to finansowo zarżnąć. Druga sprawa - niedługo można wyjść w plener i tam przynajmniej delikatne próby uskuteczniać. Inne przypadki wymuszają raczej pośpiech, dlatego tam nie próbowaliśmy zbyt intensywnie.
ja_89 - Pią 07 Maj, 2010

seks na kocyku na dworze jest bardzo fajny:> strasznie podniecający jest fakt, że może cię ktoś zobaczyć wtedy, a nie było to całkiem odludne miejsce :>>
alan - Pią 20 Sie, 2010

Najlepiej w pracy po godzinach.
Boski89 - Sob 21 Sie, 2010

W kiosku RUCHU, jak sama nazwa wskazuje.
kuba3799 - Pią 24 Wrz, 2010

Wszędzie - najlepiej tam gdzie nikt się nie spodziewa. Każde miejsce jest dobre.