Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy przyłapaliście kiedyś kogoś uprawiającego seks ??

Gość - Nie 19 Lut, 2006
Temat postu: Czy przyłapaliście kiedyś kogoś uprawiającego seks ??
[]
biggi82 - Sro 25 Paź, 2006

Nie. Kilka razy natomiast słyszałem jak robią to rodzice. Ale to było sporawy czas temu.
harold mckee - Sro 25 Paź, 2006

tak samo :) kiedy slyszalem,

ale kiedys owszem moi koledzy nie zamkneli sie w pokoju a ja wchodze jak ona sobie skacze, i mowie czesc masz.. yyy sorry :D

Joe_Kos - Sro 25 Paź, 2006

mnie tez nikt nie przylapal. ale ja przylapalem kumpla z panienką. :D zaprosili mnie do trojkącika.. skorzystałem.. miła odmiana, chociaz nie na dluższą mete :P

i takiego czegos to ja nie rozumiem, chociaz chcialem kiedys tego sprobowac, ale do jasne cholery ! :/ wten sposob Ty nie szanujesz znajomych, on nie szanuje kobiety, ona nie szanuje samej siebie i chlopaka.. ech.. to smutne.

nie nie,ona chlopaka nie miala.... ani on dziewczyny.... poprostu sie spotkali raz czy 2, ja tamtymi czasy tez bylem wolny. zniewolony,co prawda, ale ogólnie rzeczbiorąc, wolny

no to w takim razie ona nie miala szacunku do samej siebie, skoro cos takiego zaproponowala .. daj spokoj.. echh

jej zycie,jej sprawa, ale uwierz, nie przyłączylbym sie bez gumki oraz wtedy gdyby nie bylohigieny... ale tam... zero włosków

no looz .. ale i tak nie moge czegos takiego zrozumiec :)

no nie wiem, pozyjesz to moze zobaczysz na własne oczy :)

chyba bym nie skorzystal :D
obywatel2 - Sro 25 Paź, 2006

ja też słyszłaem kilka razy jak to rodzice robili...i wsumie zawsze wtdy podniecałem sie ... :D :D :D :D

heheh chociaż to zrozumiałe

hehehe :D ale widziales czy slyszales ? ja chyba bym nie chcial tego widziec :D wole swoje :P

no ja tez bym nie chciał.. moi rodzice to rodzice.. wkońcu no nie ? pozatym 35 letnie małżeństwo ...

to Ty w takim razie ile masz ? max 15 ?
paulinka - Czw 02 Lis, 2006

jestem nieslubna mój ojciec ma rodzina która o mnie nic nie wie ale starsza i tak sie dalej z nim spotyka w moje 18 urodziny zapytala czy ojciec może zostac na noc i czy użycze swojego pokoju(mam 2 osobowe łóżko a mama 1osobowe) powiedzialam że ja i tak nie spie w domu tylko lece sie bawic wiec niech zostanie pech chciał że zapomnialam wziac rastop na zmiane wrucilam sie do pokoju zapukalam i otworzylam drzwi a tam starsza kleczy na podłodze a ojciec bez gaci porażka kompletna... :oops:

a ja mialam kika razy nie mila przygoda z bratem chlopaka(mieli wspulny pokuj) zawsze wracal z imprezki troche za szybko... ale po kiku razach zacza wracac nad ranem:)bo wiedzial że mamy go dosc...zreszta on nas chyba też miał dosc...bo my nigdy nie mielismy dosc siebie...:)
:oops:

Gość - Sob 04 Lis, 2006

ja kiedys kiedy jeszcze bylam mloda i piekna (hehe dalej jestem :) oczywiscie)a serio to kilka lat temu kiedy bylam szalona nastolatka i szlajalam sie po duzych baletach w kazda sobotnia noc widziaam jak jakas para robila to na sofie w dyskotece ohyda wszyscy to widzieli oni byli okropnie nacpani lub pijani (tak przypuszczam bo chyba tzrezwo myslacy by tak nie zrobili) ruszali sie w rytm muzyki a ze muzyka byla "umc umc" to dosyc szybko. bylam w szoku! wiem ze to nie takie przylapanie kogos na czyms ale jednak cos. a druga sytuacja to kilka tygodni po tym w tej samej dyskotece wyszlam na parking zeby zaczeropnac swierzego powietrza a jakas para to robila w samochodzie koles zobaczyl ze go widze i z takim speszonym usmiechem popatrzyl sie na mnie. UCIEKLAM :P potem dowiedzialam sie ze w tej dyskotece to normalny cotygodniowy widok. przestalam tam chodzic
Gość - Sob 31 Mar, 2007

nie przylapalem ale poprostu obok mnie lezeli koledzy i sie pupcili w tego sylwka zwala byla bo zrobilismy tak ze chlop[acy i dziewczyny maja osobno sylwka spedziec dziwnie to ujeme ale zaliczylem kilku kolegow xD
Gość - Sro 04 Kwi, 2007

Mieszkam z takim kumplem w akademiku, on przyłapał mnie trzy razy jak uprawiałem seks z dziewczyną, Często uprawiam seks jak on spi (tzn ja wiem że nie śpi, ale dziewczynie mówię że śpi:) ), natomiast kiedyś przyszła do nas napalona koleżanka, i była odwrotna sytuacja. Leżałem sobie dwa metry od nich (oczywiście była noc, ale dość widna) a oni rżnęli sie ze sobą:) Powiem szczerze, że strasznie podniecający widok :)
Pinoki0 - Wto 19 Maj, 2015

Tak, trzy razy para hetero robila to przy mnie (po ciemku, ale jeden raz do rana - popatrzylem chwilkę :) ), czasem tez ktos za drzwiami - tylko audio ;D