Luźne dyskusje o męskich sprawach - szybko robi się wilhotny!

lolo69 - Pon 22 Lut, 2010
Temat postu: szybko robi się wilhotny!
Witam! Panowie zastanawiam się czy u mnie jest to normalne ... Mianowicie miałem już kilka partnerek i z reguły każda, która dotknęła mojego penisa była zdziwiona że on jest juz taki wilgotny! U mnie wystarczy ze ze mi stanie już podczas gry wstępnej i nawet go jeszcze nie dotknę a już cieknie z niego strasznie... nie wiem czy ktoś ta jeszcze ma bo dla mnie zaczyna to być kompleksem ! pozdro
Hubertttus - Pon 22 Lut, 2010

Chłopie jest to jedna z oznak podniecenia,po za samym zwodem.Na pewno nie powinieneś mieć kompleksów,dziewczyny też robią się wilgotne i to fajnie jest bardziej ślisko.
andrzejgadar - Pon 22 Lut, 2010

CO TO DO CHOLERY JEST ZWÓD?
clahon - Pon 22 Lut, 2010

ZWÓD to taki rodzaj kiwki w piłce. Mówi się przecież, że zawodnik przeszedł innego ZWODEM.

Pozdrawiam

kryspin696 - Nie 24 Kwi, 2011

Mam podobnie, stanie mi na chwile i juz mokro ! W czasie oralu to mi cieknie ze kisiel mozna zrobic! Ostatnio panna bardzo sie przerazila ze az tak moze byc wilgotny i laski nie bylo :P
alan - Wto 26 Kwi, 2011

A nie można go przed samym lodem wytrzeć np w firankę? :roll:
Anonimowy92 - Wto 26 Kwi, 2011

To dobrze, że jest wilgotny, można powiedzieć dziewczynie, że Cie mega podnieca, bo taka jest prawda. Jeżeli cieknie = mocno podniecony. Ja lubię jak mi cieknie i chciałbym, żeby ciekło więcej :D
Rufus1 - Sro 27 Kwi, 2011

lolo69, nie przejmuj się , to jest normalne , że robi się wilgotny , to jest wynikiem podniecenia . Taka jest nasza natura.