Krosty i plamki - Mam problem
marcino86krk - Czw 18 Lut, 2010 Temat postu: Mam problem Mam problem z żołędziem, otóż podczas masturbacji schodzą z niego tak jakby warstewki skórki. Nie używam żadnych poślizgów. Potem odczuwam pieczenie i powstają maleńkie czerwone punkciki. Powiedzcie mi, czy to może być jakiś grzyb, czy to raczej nieodpowiednie nawilżenie. W czasie spoczynku penis wygląda normalnie, a po każdym "użyciu" penisa myje wodą i mydłem w płynie.
Orman - Czw 18 Lut, 2010
Po pierwsze, to masz problem z żołędzią, a nie z "żołędziem" (bo to jest TA żołądź)
A po drugie - marsz do lekarza.
marcino86krk - Czw 18 Lut, 2010
Mało mi to pomogło? Jakieś konkrety?
andrzejgadar - Czw 18 Lut, 2010
spróbuj zwalić z lubrykantem jakimś (wazelina, olej, masło, smalec) i zobacz czy będzie tak samo.
Kakadu181 - Wto 23 Lut, 2010
Przemyśl kwestie mycia penisa zwykłym mydłem... Myślisz, że dla czego istnieją płyny do higieny intymnej...? Miałem coś takiego, tyle tylko, ze na penisa, wylało mi się pół szamponu przeciwłupieżowego... łupieżu nie miałem, ale skóra z penisa zaczęła schodzić i tak jak ciebie piekl... mydło to nic innego jak pochodna kwasu karboksylowego... podkreślam kwasu! Tak więc jak to słyszałem w zwiastunie pewnego filmu... ,,Za przestań!".
Woda + żel do higieny intymnej = higiena
Woda +mydło = autodestrukcja własnego narządu... 
andrzejgadar - Wto 23 Lut, 2010
No nie przesadzaj. Mydła to sole długich kwasów karboksylowych tzw. kwasów tłuszczowych. A chociażby smalec też jest tłuszczem i nikt jedząc chleb z nim nie umarł na oparzenie przełyku. A w mydle w płynie środkiem czyszczącym są inne związki chemiczne tzw. detergenty a nie związki kwasów tłuszczowych.
To, że mogą pojawić się jakieś zmiany ma żołądzi od uzycia mydła spowodowane jest jego odczynem zasadowym i tym, że wysusza ona skórę oraz dodatki zapachowe do mydła moga powodować reakcje alergiczne.
cumextrakt - Wto 02 Mar, 2010
Polecam Durex play heat (zel) jest wspanialy i dobry do orala bo smakuje truskawka. Ostatnio czesto go uzywam do walonka samemu polecam
|
|