Zagięcie prącia - Czy udało sie komus wyprostowac penisa ?
691202 - Nie 14 Lut, 2010 Temat postu: Czy udało sie komus wyprostowac penisa ? Mam pytanie czy jest ktos komu udalo sie jakims sposobem wyprostowac penisa ?
zoton007 - Czw 18 Lut, 2010
tak można wyprostować chirurgicznie
krzysiek25 - Nie 21 Lut, 2010
całkowicie nie ale trochę tak
691202 - Wto 13 Lip, 2010
jak ?
Sie ma - Pon 09 Sie, 2010 Temat postu: Sie ma! Krzysiek, jak to zrobiłeś? Miałem kiedyś lekko przechylonego w lewo, bo i jadro lewe jest niżej. Zacząłem nosić w prawej nogawce i teraz jest tylko trochę przechylony w lewo. 691202 - polecam!
Pozdro
andrzejgadarr - Pon 09 Sie, 2010
Do jasnej cholery gościu! Co ma położenie jąder do skrzywienia penisa?
Sie ma - Wto 10 Sie, 2010 Temat postu: Hej! To, że cały może być lekko przechylony w stronę jądra położonego niżej. Mój nie jest krzywy ale był trochę przechylony w lewo. Pozdro
aaa68 - Wto 10 Sie, 2010
ale to nie ma nic do rzeczy
691202 - Sob 18 Gru, 2010
Czyli zostaje tylko opcja zabiegu ;/
Adam67 - Sob 28 Sty, 2012
mnie się udało w dyżym stopniu. miałem skrzywionego w lewo i do tego kształt banana chyba przez to ze zawsze w majtkach układał się w lewą stronę to go zmusiłem przez stosowanie ciaśniejszych slipek aby patrzył w prawo i zawsze go poprawiałem gdy się to zmieniło. podczas zabawy nim też go zawsze zmuszałem do odwrotnego wygięcia. jest to bardzo długi proces ale moim zdaniem skuteczny jeśli chodzi nie o jakąś wadę rozwojową, ale o krzywiznę chyba z powodów przyzwyczajenia go do jakiegoś ułożenia i nie zwracania na to uwagi.
|
|