Stulejka - fałdka?

Niepewny - Pią 15 Sty, 2010
Temat postu: fałdka?
Witam.

Czy fałdka napletka pod żołędzią jest jakąś wadą i utrudnia seks z prezerwatywą? Czy nie powinienem się tym przejmować ??? wygląda to tak http://img177.imageshack....20100108544.jpg
Dodam,że próby dalszego ściągania napletka powodują ciągnięcie penisa przez wędzidełko.

budzikk - Pią 15 Sty, 2010

link nie działa

już działa. i jak z tą fałdką ?

nie wiem co ci się nie podoba?? jest ok przecież:) a to zdjecie jest w mega erekcja czy taka normalna??

Taka normalna ...mega erekcję to ja chyba osiągne jak zrobię tygodniową przerwę w masturbacji. Chodzi mi o to,że niektórzy piszą,że przez tą fałdkę zsuwa się im prezerwatywa.

mój wyglada podobnie i guma mi sie nie zsuwa. moze wrzuc wiecej zdjec zeby mozna był dokłaniej ocenic i moze zaznacz o co ci doklanie chodzi bo moze móimy nie o tym samym
Niepewny - Sob 16 Sty, 2010

Chodzi mi o napletek który zbiera mi się zaraz za żołędzią.

http://img519.imageshack....20100110547.jpg

Wzwód 80-90%. To już max jaki mogę osiągnąć,bo czasami w takim stanie wędzidełko jest lekko blade. Co z tym napletkiem pod żołędzią i wędzidełkiem ?

krzysiek25 - Pon 18 Sty, 2010

wszystko jest ok
Niepewny - Wto 19 Sty, 2010

A z kąd taka pewność ? Czytałem wypowiedzi niektórych,że im taka fałdka uniemożliwia założenie prezeratywy :|
andrzejgadar - Wto 19 Sty, 2010

Posh, co za problem? idziesz do pierwszego lepszego marketu, kupujesz paczkę gumek za 6 zł, bierzesz je do domu i przymierzasz...

Założyć jako tako może i bym założył,ale chodzi o zsuwanie podczas seksu. Jak ta fałdka ogólnie na fotkach wygląda ? Jesy duża i będzie sprawiać kłopoty ?
budzikk - Wto 19 Sty, 2010

to pójdźmy dalej... kup gumki i prześpij się z dziewczyną (ostrożnie bo może jednak się zsunie choć wątpię) i będziesz wiedział czy się zsuwa czy nie:D
andrzejgadar - Wto 19 Sty, 2010

jakby co, możesz przykleić taśmą żeby się nie zsuwała...

Hehe,bez przesady :D Jak to według Ciebie wygląda ?