Luźne dyskusje o męskich sprawach - Stracila dziewictwo ze mna czy z nim???
sexbastian - Pią 08 Sty, 2010 Temat postu: Stracila dziewictwo ze mna czy z nim??? Mam pewien problem. A wiec sprawa wyglada nastepujaco:
Jestem juz bardzo dlugi czasz z moja dziewczyna, wszystko jest pieknie slicznie ale gdy zaczyna sie jeden temat to wychodzi z niego zazarta dyskusja. Chodzi o jej dziewictwo a wlasciwie o jego utrate przez moja dziewczyne. 3-4 miesiace przed tym jak sie poznalismy miedzy moja dziewczyna a jej bylym chlopakiem doszlo do zblizenia, nie byl to pelny stosunek bo dziewczyna mowi mi caly czas ze jak tylko chlopak zaczal w nia wchodzic to poczula okropny bol i ze po wlozeniu przez niego jakis 3 gora 4 cm penisa kazala mu sie wycofac. I w tym miejscu dla mnie sprawa jest oczywista ze jak poczula ten bol i bylo w niej juz 4 cm penisa to stracila dziewictwo. Jednak moja dziewczyna upiera sie ze stracila dziewictwo dopiero ze mna bo czula jeszcze wiekszy bol i mowi ze jak wszedlem w nia do konca to dopiero ja przebilem ta blone. Prosze napiszcie jakie jest wasze zdanie w tej kwesti tylko prosze bez glupich komentarzy. Po prostu czy uwazacie ze stracila dziewictwo ze mna czy wczesniej z tym chlopakiem?
marco24 - Pią 08 Sty, 2010
teoretycznie z nim... może uprawiali inny rodzaj seksu.
praktycznie Ty przebiłeś błonę.
Hubertttus - Pią 08 Sty, 2010
A czy to takie ważne?Nie zatruwaj sobie głowy tą sprawą.Grunt abyś dzisiaj dobrze się
z nią czuł a ona z tobą.
sexbastian - Pią 08 Sty, 2010
| marco24 napisał/a: | teoretycznie z nim... może uprawiali inny rodzaj seksu.
praktycznie Ty przebiłeś błonę. | innego rodzaju seksu nie uprawiali, po prostu zaczal w nia wchodzic ale ona przez to ze bolalo kazala mu sie natychmiast wycofac. No nic chyba nigdy nie poznam prawdy chociaz ja obstaje za tym ze ja pierwszy nie bylem, tylko najgorsze ze jak staram sie jej przedstawic moje zdanie to ona zaraz zaczyna plakac i zaklinac sie na wszystko ze to wlasnie ja zabralem jej dziewictwo bo czula to jak ze mna to robila. No ale nic poczekam i zobacze co inni uzytkownicy forum maja do powiedzenia w tej sprawie.
[ Dodano: Pią 08 Sty, 2010 ]
| Hubertttus napisał/a: | A czy to takie ważne?Nie zatruwaj sobie głowy tą sprawą.Grunt abyś dzisiaj dobrze się
z nią czuł a ona z tobą. | tak jak napisalem wczesniej jest pieknie slicznie i w ogole cudnie tylko ze jak zacznie sie ten temat jej dziewictwa to zaraz stajemy po dwoch stronach barykady. Ale czekam na dalsze opinie uzytkownikow forum.
Krążek - Pią 08 Sty, 2010
| sexbastian napisał/a: | | czekam na dalsze opinie uzytkownikow forum. |
W czym Ci ów opinie mają pomóc? Czego chcesz dokonać?
Może lepiej przeskoczyć na jej stornę niż stwać po przeciwnych stronach.
sexbastian - Pią 08 Sty, 2010
| Krążek napisał/a: | | sexbastian napisał/a: | | czekam na dalsze opinie uzytkownikow forum. |
W czym Ci ów opinie mają pomóc? Czego chcesz dokonać?
Może lepiej przeskoczyć na jej stornę niż stwać po przeciwnych stronach. | jest po prostu roznica zdan. Ja mysle o tym inaczej niz ona po to opisalem ta sytuacje zeby inny wypowiedzieli sie jak wedlug nich jest z tym dziewictwem. Po prostu czy zrobilem to ja czy ten typ przede mna.
addam - Sob 09 Sty, 2010
Jeżeli Tobie nie robi to różnicy, a dla niej temat jest przykry, to nie możesz po prostu tego tematu nie poruszać? Czy to ważne, które z was ma rację?
Seba081 - Sob 09 Sty, 2010
sexbastian, przecież to niczego nie zmienia, teraz jesteście szczęśliwi i niech tak zostanie. To dla niej trudny temat a ty ciągle do tego nawiązujesz...
Ja na twoim miejscu nie poruszał bym tego tematu, po co do tego wracać?
Hubertttus - Sob 09 Sty, 2010
Tak Ci zależy żebyś to był ty tym pierwszym który rozdziewiczył Twoją dziewczyne, ale pomyśl jej błone dziewiczą mógł uszkodzic ginekolog podczas badania (niby się mówi że lekarze inaczej podchodzą do dziewic ale niektórzy nie przywiązuja ąż tak wielkiej wagi a dziewczyna mogła mieć jakąś infekcję ,nadżerkę czy tym podobne).
A może się masturbowała i sama uszkodziła wkładając sobie coś tam.Ona też powinna oczekiwać że Twój pierwszy wytrysk powinien być w niej a nie podczas masturbacji,a tak zrobiłeś
alan - Czw 28 Sty, 2010
Na 100% to Ty byłeś ten pierwszy. Mój kolega miał dość podobną sytuację ale po pierwszym niepełnym zbliżeniu z innym poszła ona dziewczyna do gina i ten stwierdził, że jest dziewicą.
4 centy to zdecydowanie za mało.
sexbastian - Pią 29 Sty, 2010
| alan napisał/a: | Na 100% to Ty byłeś ten pierwszy. Mój kolega miał dość podobną sytuację ale po pierwszym niepełnym zbliżeniu z innym poszła ona dziewczyna do gina i ten stwierdził, że jest dziewicą.
4 centy to zdecydowanie za mało. | I wlasnie o takie cos mi chodzilo:) spytalem sie po prostu czy waszym zdaniem pierwszy bylem ja czy tamten typ. Dopiero alan prosto odpowiedzial na proste pytanie. Mi nie chodzi o jakies gdybanie ze mogla cos sobie tam wsadzic albo o moj pierwszy wytrysk. Po prostu chodzi o rozne punkty widzenia czy bylem ja pierwszy czy on. Nic wiecej zero zbednych komentarzy.
|
|