Stulejka - Oliwka,kremy czy balsamy??? PROSZE O RADE:)
Staszkoff89 - Pią 06 Lis, 2009 Temat postu: Oliwka,kremy czy balsamy??? PROSZE O RADE:) WITAM! Panowie mam bardzo suchego żołedzia! Co mam zrobic zeby jak najlepiej go nawilżyc czym przedwszystkim,bo przyznaje nie wyglada on ciekawie;/
Pozdrawiam i prosze o rady!
Krążek - Pią 06 Lis, 2009
Suchą żołądź jak już coś.
Malvolio - Pią 14 Sty, 2011 Temat postu: Re: Oliwka,kremy czy balsamy??? PROSZE O RADE:)
Staszkoff89 napisał/a: | WITAM! Panowie mam bardzo suchego żołedzia! Co mam zrobic zeby jak najlepiej go nawilżyc czym przedwszystkim,bo przyznaje nie wyglada on ciekawie;/
Pozdrawiam i prosze o rady! |
Polecam preparaty typu "Body Lotion" (mleczka nawilżające). Są w każdym sklepie z kosmetykami.
kowalczyk23 - Nie 16 Sty, 2011
Pytanie tylko czy pH żołędzia jest zgodne z pH tego mleczka. Ja bym Ci poradził coś dla alergików. pH takich produktów jest neutralne i nie po wino być podrażnień.
andrzejgadarr - Nie 16 Sty, 2011 Temat postu: Re: Oliwka,kremy czy balsamy??? PROSZE O RADE:)
Malvolio napisał/a: | Staszkoff89 napisał/a: | WITAM! Panowie mam bardzo suchego żołedzia! Co mam zrobic zeby jak najlepiej go nawilżyc czym przedwszystkim,bo przyznaje nie wyglada on ciekawie;/
Pozdrawiam i prosze o rady! |
Polecam preparaty typu "Body Lotion" (mleczka nawilżające). Są w każdym sklepie z kosmetykami. |
Absolutnie! Przecież do smarowania żołędzi używa się najbardziej delikatnych kremów bo każdy dodatek chociażby zapachowy w mleczu nawilżającym może być przyczyną mało przyjemnej reakcji alergicznej.
Jak już to maść typu linomag.
|
|