Inne problemy - Zmianay w strukturze członka (prawdopodobne zwłóknienie)
Buggy - Sro 21 Paź, 2009 Temat postu: Zmianay w strukturze członka (prawdopodobne zwłóknienie) Witam! Mam pytanie do prawdziwych ekspertów chociaż osoby już z przyzwoitym zasobem wiedzy także może będą miały coś rozsądnego do napisania w tej kwestii.
Może wśród 55 tys użytkowników, pośród nas są jacyś urologowie ?
Wykonywałem ćwiczenia z wielkimi i pozytywnymi rezultatami jednak gdy chciałem jeszcze poprawić jakość swojej erekcji (mam 25 lat) niestety przesadziłęm.
Zakupiłem naturalne suplementy w hurtowej ilości, szczególnie wytworzyłem sobie problemy w układzie krwionośnym przez za duże dawki l-argininy, dokładnie AAKG (do 10 g na dzień)Ten co prawda wyśmienity suplement w odpowiedniej ilości staje się niemal śmiercionośny w zbyt dużej, czego doznałem na sobie.
Na chwilę obecną nie mogę jelq`ować ani wykonywać żadnych dobrych ćwiczeń(może tylko pompować) ponieważ struktura mojego członka uległa zmianie.
Prącie nie wraca w pełni do stanu spoczynku (ok 10cm) normalnie miałem może 5,6 oraz pojawiły się na jego powierzchni nitkpodobne żyły -penis kompletnie nie jest elastyczne co sprawia że nie mogę go rozciągać i czerpać korzyści z normalnych ćwiczeń.
Byłem u urologa jednak on stwierdził tylko żylaki powrózka nasiennego, które także powstały podczas tej szalonej suplementacji i na ed nie zwrócił specjalnej uwagi (tekst że to wszystko w mojej głowie jest uniwersalnych, za słabo cisnąłem gościa aby przyjrzał się strukturze członka.)
Najprawdopodobniej mam zwłóknienie ciał jamistych i poradzenie sobie z tym jest teraz moim priorytetem.
Po rozmowach z zachodnimi PE guru powinienem jak najszybciej wrócić do seksu z laskami, pomimo niepełnej erekcji oraz zapodawać 50mg wiagry każdego dnia wieczorem.
Czy ktoś ma/miał podobny problem i go rozwiązał ?
|
|