Inne problemy - Brak owłosienia łonowego
lamsoter - Nie 11 Paź, 2009 Temat postu: Brak owłosienia łonowego Może to glupie, ale czy ktoś nie orientuje się w jaki sposób sprawić, żeby owłosienie łonowe było gęstsze? Zakończyłem już dojrzewanie. Mój penis jest normalnej wielkości. Tylko w zasadzie brakuje mi owłosienia łonowego. Troche głupio z takim całkiem łysym koniem chodzic Dodam, że jestem blondynem. Może to ma znaczenie...
nonek - Nie 11 Paź, 2009
Ja na Twoim miejscu raczej bym sie cieszyl. To jest ndywidualna cecha czy sie ma wlosow duzo czy malo. A to ze jestes blondynem to determinuje co najwyzej kolor owlosienia.
Agares - Nie 11 Paź, 2009
Dokładnie ,ja też bym się cieszył.
Przecież dzięki temu, nie musisz się golić etc? A zbędne owłosienie tzw busz nie wygląda fajnie.
Ale co do Twojego pytania? Nie wiem jak Ci pomóc ;d.
andrzejgadar - Nie 11 Paź, 2009
No nie dogodzisz, ci którzy mają ptaka zarośniętego muszą go golić a ci którzy nie mają włochów chcą je mieć. Jak chcesz możemy zrobić akcję: każdy ogoli sobie łoniaki i wyśle w kopercie na twój adres i będziesz sobie mógł przykleić i się cieszyć że masz dużo.
NoNamev3 - Wto 20 Paź, 2009
lamsoter, tez jestem blondynem tyle ze ciemnym (na glowie, nie w glowie hehe), ale mam normalne owlosienie ani busz ani klaki
Ale powiem ci tyle(bo nie wiem czy masz dziewczyne czy nie), ale nitkroe lubia by tam bylo czysto Wiec skoro jej bedzie przyjemnie robic ci loda czy cos... to watpie bys mial cos przeciwko chodzeniu z lysym koniem
|
|