Wędzidełko - Za krutkie wędzidełko tak czy nie.

kowalczyk23 - Pon 28 Wrz, 2009
Temat postu: Za krutkie wędzidełko tak czy nie.
Mam takie pytanie. Mam 16 lat. Nie mogęściągnąc napletka penisa podczas erekcji. Problem jednak ustępuje gdy penis jest w stanie wspoczynku. Sprawdziłem nie mam stulejki. Gdy przykładowo zsunę napletek i penis przechodzi w stan erekcji to wędzidełko zaczyna się na pinać. Czy coś ze mnąjest nie tak ???
Krążek - Pon 28 Wrz, 2009

Masz stulejkę. I naucz się pisać poprawnie.
kowalczyk23 - Wto 29 Wrz, 2009

Nie, napletek mogę ściągnąć bez problemowo jak jest w stanie spoczynku. Nie napisałem też że jak pobawię się napletkiem to w stanie erekcji schodzi,ale wędzidełko jest napięte. A stulejka to zwężenie napletka i napletek nie z chodzi wcale. A mi w stanie spoczynku schodzi idealnie. A może spróbuję to wędzidełko poćwiczyć poprzez chodzenie z zdjętym napletkiem w stanie erekcji ???
kocurek - Czw 01 Paź, 2009

pójdź do urologa i ci powie co to jest - i problem z głowy
kowalczyk23 - Pią 02 Paź, 2009

Ale je bym wolał do chirurga bo zrobio to odrazu. A zna ktoś dobrego w Lublinie w NFZ a konkretnie pediatre ??
Seba081 - Nie 18 Paź, 2009

Chłopie nie rób czegoś takiego!
Kiedy nie masz wzwodu penis jest mniejszy i dlatego jako tako schodzi napletek.
Ściągając skórkę i doprowadzając się do wzwodu to zwężenie zaciska odcinając dopływ krwi do żołędzi.
Ja coś takiego miałem i nikomu tego nie życzę.

Na szczęście dla mnie to już historia, po tej akcji z załupkiem poszedłem prywatnie na zabieg i rozprawiłem się z tym dziadostwem.

kocurek - Wto 20 Paź, 2009

sprawdź sobie, ale bardzo często urolog ma za drugą specjalizacje chirurgie - można się podowiadywać.

a chyba lepiej, żeby urolog najpierw ocenił czy warto, a nie, że od razu pod nóż