Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zarywanie lasek

liszaj - Sob 26 Wrz, 2009
Temat postu: Zarywanie lasek
Witam

Mam pewien problem, otóż trochę jestem nieśmiały, znaczy jestem tylko dla niektórych, np: mogę normalnie rozmawiać z zwyczajnymi dziewczynami. Zaś nie mogę i zaraz się spinam jeśli na dziewczynie mi zależy, jest ładna itd.

W sytuacji gdy np: rozmawiam z fajną dziewczyną wszystko co mówię uważam za idiotyczne, tak mi się rozmowa nie klei że szok. Powiem coś i w głowie zaraz mam odpowiedź (ale jesteś idota, co ty powiedziałeś!) jestem spięty i w ogóle.

Szczerze mówiąc przez to staram się nie doprowadzać do sytuacji gdzie rozmawiam z dziewczyną itd, to dla wielu pewnie dziwne ale tak mam.

Druga sprawa to nie raz chciało by się zagadać z dziewczyną, poznać ją itd ale brak tekstu lub co wogóle zrobić żeby do niej zagadać? Jakim tekstem? Ale w 99 przypadkach na 100 nie mam odwagi, zaraz myślę że zrobię z siebie idiotę albo dziewczyna nie pójdzie na to :?

Proszę o pomoc
dzięki

Krążek - Sob 26 Wrz, 2009

Wiesz co? Wcale Ci się nie dziwię. Jak ktoś nadaje sobie nick liszaj to potem ma takie "problemy". Równie tak samo jak przezwałbyś się ropiejący wrzód lub hemoroid
aaa68 - Sob 26 Wrz, 2009

Krążek napisał/a:
Wiesz co? Wcale Ci się nie dziwię. Jak ktoś nadaje sobie nick liszaj to potem ma takie "problemy". Równie tak samo jak przezwałbyś się ropiejący wrzód lub hemoroid

oj chyba nie wiesz co to niesmiałość,ale to niestety jest trudne jak ktos jest niesmiały i nick nie ma tu nic do rzeczy

liszaj - Sob 26 Wrz, 2009

Krążek napisał/a:

Nieśmiałość a anonimowość to dwie zasadniczo inne sprawy.

Dlaczego liszaj? Ponieważ to co mi pierwsze przyszło na myśl rejestrując się tu, a że lubię trochę z humorem to dałem taki śmieszny nick :P

Pomoże ktoś? Odnosząc się do treści postu
Dzięki

adamox - Pią 02 Paź, 2009

Skoro masz problem z wysławianiem się przy dziewczynach, na których (teoretycznie) ci zależy, to może tak naprawdę wcale ci na nich nie zależy? Chcesz uznawać, że są fajne, bo dobrze wyglądają, są popularne i koledzy dookoła mówią, że "niezła laska"? Skoro przy "zwykłych" dziewczynach nie masz takiego problemu, to może czas zainteresować się takimi?
Cysio miszcz - Czw 15 Paź, 2009

TEŻ MAM TEN PROBLEM. NIE UMIEM ZAGADAĆ, NIE MAM KOLEŻANEK, NIE UMIEM NAWIĄZAĆ ROZMOWY :(
Krążek - Czw 15 Paź, 2009

To może netykieta Ci w tym pomoże...
Cysio miszcz - Czw 15 Paź, 2009

Czy to takie ważne? Mam problem więc pisze.
Krążek - Czw 15 Paź, 2009

To wystarczy napisać a nie wydzierać się.
Cysio miszcz - Sro 21 Paź, 2009

Ok :D