Krosty i plamki - Co to za krosty??? Proszę o pomoc!!
kakakafan - Wto 22 Wrz, 2009 Temat postu: Co to za krosty??? Proszę o pomoc!! Witam
Mam krosty na penisie. Są wszędzie na członku na jądrach. Nie uprawiałem seksu tylko masturbacja dość częsta. Zaczęły się pojawiać z 4 miesiące temu. Proszę o pomoc bo wstydze się powiedzieć o nich mamie. Jest jakaś maść żeby zniknęły???
Oto foty:
http://img217.imageshack....44600066aw3.jpg
http://img230.imageshack....37875782wt4.jpg
Błagam o pomoc
andrzejgadar - Wto 22 Wrz, 2009
Mieszki włosowe.
kakakafan - Wto 22 Wrz, 2009
Co to znaczy?? Czy to jest groźne? Jak się tego pozbyć??
alaksaj - Wto 22 Wrz, 2009
to normalne..
kakakafan - Sro 23 Wrz, 2009
Normalne?? A był ktoś z tym u lekarza?? Można gdzieś znaleźć na necie potwierdzenie, że to normalne?? Skąd to się bierze?? Nie maiłem tego, czy to przez masturbacje?? Proszę o pomoc, zależy mi aby przywrócić poprzedni widok. Co mam robić.
szuszu - Sro 23 Wrz, 2009
kakakafan Nie Przejmuj się każdy tak ma. Po prostu dojrzewasz i twój pen się zmienia.
Jak cos pisz na PW
Pozdrawiam.
kakakafan - Sro 23 Wrz, 2009
Jak mam się nie przejmować? Widzieliście foty? To wygląda okropnie! Nie da się naprawdę nic z tym zrobić? Czy to zniknie kiedyś? Czy wy też tak macie/ mieliście? To nie żadna choroba? Proszę o odpowiedzi. Macie jakieś potwierdzenie w necie?
andrzejgadar - Sro 23 Wrz, 2009
No po co się mamy powtarzać? Czytaj nasze wcześniejsze posty tak długo, aż uwierzysz.
kakakafan - Czw 24 Wrz, 2009
No ale jaką mam pewność, że wy mówicie prawde? Skąd o tym wiecie? Podajcie jakieś info z neta!
andrzejgadar - Czw 24 Wrz, 2009
Taa. W necie to jest napisane, że Jola Rutowicz jest mądra...
szuszu - Czw 24 Wrz, 2009
kakakafan Jeśli nie wierzysz naszym postom wybierz się do lekarza, powie ci że taka uroda. Kilka osób napisało Ci że jest to normalna rzecz - nie wierzysz poszukaj na necie zdjęć w zbliżeniu i wtedy się przekonasz.
Ale pewność że my mówimy prawdę będziesz miał dopiero po wizycie u lekarza.
Pozdrawiam
Agares - Czw 24 Wrz, 2009
Po 1 nie wygląda to tak okropnie jak mówisz.
Jesteś trochę za bardzo przewrażliwiony na tym punkcie .
Poczekaj trochę, tak jak mówią poprzednicy to normalne, myślę że po jakimś czasie powinno zniknąć. A jeśli pojawiały by się jakieś niepokojące objawy to pozostaje lekarz, o ile już nie chcesz do niego z tym iść .
Pozdrawiam.
kakakafan - Czw 24 Wrz, 2009
Trochę mnie uspokoiliście.. ale nadal pewności nie mam Wy też takie macie??? To kiedyś zniknie?? I od czego to zależy, że pojawiło mi się to jakiś czas temu a np. nie wcześniej???
szuszu - Sob 26 Wrz, 2009
Tak mamy takie coś i taka jest uroda męskiego członka, nie masz się czym przejmować.
Pozdrawiam
kakakafan - Sob 26 Wrz, 2009
Może golenie tamtych okolic stało się powodem???
facet - Sob 26 Wrz, 2009
Nie wniosę nic nowego ale potwierdzam, że to coś normalnego.
Napaleniec17 - Sro 21 Paź, 2009
Witaj!
Mam dokładnie to samo... Mam to już od jakiś 3 lat. Od czasu do czasu smaruję sobie tak po prostu kremem nivea czy Dave do twarzy /rąk.
Też w sumie zastanawiam się czy to zniknie kiedyś czy nie, bo raczej nie estetycznie wygląda
Seba081 - Czw 22 Paź, 2009
Oj ludzie, przecież to jest normalne, sam coś takiego mam i jeszcze mi to nie przeszkadzało.
Każdy dojrzały mężczyzna ma tam włosy a co za tym idzie obecność takich "cebulek".
Smarowanie kremem i tak nic nie da
hearnoyaoi - Nie 25 Paź, 2009
Dokładnie, to mieszki włosowe. Są widoczne najbardziej po wygoleniu miejsc intymnych. Nie jest to groźne w żaden sposób.
kakakafan - Nie 01 Lis, 2009
A czy to jakoś was swędzi?? I czy to też może się pojawić na napletku?? Martwi mnie to Czy ktoś z Was lub z waszych znajomych był z tym u lekarza? Nie ma jakiejś maści na to?? Nie jest to kiła, czy rzerzączka lub inne świństwo ??
JaCooo - Nie 24 Sty, 2010
to jak najbardziej normalne sam to mam
|
|