Luźne dyskusje o męskich sprawach - Stawanie w Miejsach Publicznych
NastolatekPL - Pią 11 Wrz, 2009 Temat postu: Stawanie w Miejsach Publicznych hey chcialbym zaczerpnac informacji jak sie zachowywujecie gdy wam stanie w miejsach takich jak park/szkola/na ulicy/centrum handlowe albo bus.
Nie wiem jak wy ale ja bym jakos prubowal to ukryc.
Mialem ostatnio sytlacje na WF ze koledze stanal i prawie przez 20 minut tak chodzil i jakos mu to nie robilo roznicy(oprocz tego ze trzymal caly czas reke w spodnaich) wiec nie wiem jak inni ludzie reaguja.
lew966 - Pią 11 Wrz, 2009
mi jak stanie to tez próbuje ukryć. jak siedze to podkładam siusiaka pod udo, a jak stoję, idę to trzemam go ręką przez kieszeń. oczywiście jak wiem że tego nie ukryję, to nic z tym nie robię, np. na basenie, gdy jestem juz przebrany do spania
Shnitzel - Pią 11 Wrz, 2009
Ja nie ukrywam, im bardziej bede chciał ukryć tym bardziej stanie się to widoczne. Poza tym nie wiem jak wy ale u mnie nie widać jakos tego czy mi stoi czy nie.
NastolatekPL - Pią 11 Wrz, 2009
| lew966 napisał/a: | | a jak stoję, idę to trzemam go ręką przez kieszeń. oczywiście jak wiem że tego nie ukryję |
Wlasnie on to samo zrobil tylko kieszeni nie mial i dalo sie zauwazyc XD
Bruno Pelletier - Sro 23 Wrz, 2009
jeśli ma się czym pochwalić, to po co to ukrywać?
xselix - Czw 24 Wrz, 2009
u mnie na WF koledze zawsze staje i paraduje po całej szatni, nie krępuje sie nawet zdjąć przy nas gacie
Bruno Pelletier - Pią 25 Wrz, 2009
tak jak pisałem- jeśli ma się czym pochwalić, to dlaczego ma się tego wstydzić
noemalny09 - Pią 02 Paź, 2009
to że penis staje to całkiem normalne. jeśli jest zimno to maksymalnie się skurcza a jesli jest ciepło wtedy staje. Mi np często stoi heeee
Shnitzel - Pią 02 Paź, 2009
a mnie to ta zasada nie działa, jak jest zimno to się kurczy, fakt, ale jak jest ciepło to nie staje a jedynie worek rozciąga
zwirek0074 - Nie 04 Paź, 2009 Temat postu: Re: Stawanie w Miejsach Publicznych
| NastolatekPL napisał/a: | hey chcialbym zaczerpnac informacji jak sie zachowywujecie gdy wam stanie w miejsach takich jak park/szkola/na ulicy/centrum handlowe albo bus.
Nie wiem jak wy ale ja bym jakos prubowal to ukryc.
Mialem ostatnio sytlacje na WF ze koledze stanal i prawie przez 20 minut tak chodzil i jakos mu to nie robilo roznicy(oprocz tego ze trzymal caly czas reke w spodnaich) wiec nie wiem jak inni ludzie reaguja. |
Cóż uroki młodego wieku. U mnie już taki spontaniczny nie jest
Ale na szczęście pozostały poranne wzwody
|
|