Masturbacja - Masowanie prostaty
Looky - Czw 20 Sie, 2009 Temat postu: Masowanie prostaty Czy "walenie konia" wraz z zewnętrznym stymulowaniem prostaty jest"niebezpieczne" ? czy takie massage prostate źle działa na ową prostatę?
BASF - Czw 20 Sie, 2009
Jak robisz to z wyczuciem to nie stanie Ci sie nic.
Bruno Pelletier - Czw 20 Sie, 2009
dlaczego miałoby się coś stać ??
Looky - Czw 20 Sie, 2009
chodzi o to, że nie wiem czy to moze źle działać na prostatę i czy później przez to nie bede miał zadnych problemów.
Bruno Pelletier - Czw 20 Sie, 2009
nie będziesz miał problemów...
a tak na marginesie - jak masujesz prostatę od zewnątrz?
Looky - Pią 21 Sie, 2009
normalnie czytałem gdzieś o zewnętrznym masowaniu prostaty tj masowanie miejsca pomiędzy moszną a odbytem.
Shnitzel - Pią 21 Sie, 2009
to nie jest prostata
BASF - Pią 21 Sie, 2009
Shnitzel napisał/a: | to nie jest prostata |
Nie?? A co??
Shnitzel - Pią 21 Sie, 2009
Koniówka prącia? Jest dobry kawałek mięśnia do prostaty zanim zacznie być drażniona. Lepiej od wewnątrz. mi od zewnątrz nigdy nie przyniosło to niczego poza bólem lub brakiem doznań.
Nox2 - Nie 06 Wrz, 2009
Gdzieś wyczytałem ze to podobne calkiem niezle uczucie z tym masowanie prostaty i mastrubowaniem sie, wiec spróbowałem. Masowałem ja od wewnątrz i równoczesnie sie masturbowalem. Odczucie bylo super a orgazm doslownie nieziemski, tak mocny jakiego jeszcze nie maielm. Polecam spróbować, najlepiej w wannie aby nawilżyc odbyt.
Agares - Pon 07 Wrz, 2009
Zgadzam się, rzeczywiście daje to całkiem fajny efekt.
Bruno Pelletier - Pon 21 Wrz, 2009
a myślicie, że dlaczego pasywni gaye są tacy szczęśliwi hahahaha
chyba sam się "przerzucę"
moderator_joker - Czw 22 Paź, 2009
W celu masowania prostaty od wewnątrz polecam ANEROS. Urzadzenie proste ale tak wyprofilowane aby masować dokładnie gruczoł prostaty. Identyczny masaż można wykonać u lekarza w przypadku problemów z prostatą. Ale czy nie lepiej samemu w zaciszu domowym? O urządzeniu można poczytać na www.aneros.com.pl
Shnitzel - Pią 23 Paź, 2009
Jego cena powoduje ze jest po za zasięgiem znacznej liczby chętnych.
|
|