Luźne sprawy męsko-męskie. - Portale
lew966 - Pon 17 Sie, 2009 Temat postu: Portale Macie profile na portalach gejowskich albo nawet na jakch kolwiek? Jeśli tak to na jakich?
Shnitzel - Wto 18 Sie, 2009
Ogólnie to te portale to dno.
Dlaczego? Na każdym jest cała masa zboczeńców i napalonych gości którzy już maja tak obsceniczne podejście do seksu czy aroganckie podejście do innych ludzi że to przesada.
Ale opisze to co znam.
fellow - cuda jak ktoś cie odwiedzą drugi cuda jak napisze, raczej baza profili niż możliwość nawiązania znajomości.
gayromeo - nazwa lekko głupia i to głownie mocno rozbudowany portal do wyszukiwania interesujących osobników ale niestety tylko w sferze seksu - nieciekawie
innastrona - lans gejowski aż wychodzi z przeglądarki - ble.
Ogólnie jest źle. W każdym jest albo kupa seksu albo głupkowaty gejowski lans.
Bruno Pelletier - Czw 20 Sie, 2009
Shnitzel, przesadzasz....
afksj - Wto 01 Wrz, 2009
obraz nieco przerysowany, ale jest w nim ziarenko prawdy. Poznając ludzi na fellow na prawdę trzeba mieć dobre sito by trafić na kogoś wartościowego, gayromeo - wieje nudą, innastrona faktycznie lans, ale i tak lepsze to od np gay.pl które promuje postawy skrajnie konsumpcyjne, poza tym na is spotkałem wiele fajnych osób, które na prawdę szukają towarzystwa, a nie tylko seksu
lew966 - Pią 11 Wrz, 2009
fellow.pl jest nie zły
Ken1985 - Pon 14 Wrz, 2009 Temat postu: www.FELLOW.pl Proszę was ... jak ktoś chce się mówić na sex to może jest dobry ale nie znajdziesz kogoś normalnego ...
tzn ja jestem bi i nie mogę znałeś kogoś bi ...
Luks - Wto 15 Wrz, 2009
ja na fellow znalazłem swojego Chłopaka , z którym jestem już od dwóch lat wiec uważam że ta strona akurat jest jedną z lepszych , zależy kto czego szuka
Agares - Wto 15 Wrz, 2009
A ja żałuje, że jestem tak młody bo niekiedy chciałbym porozmawiać z kimś tak normalnie ;d.
A na takich portalach, to ... zrobiłem profil na próbę, i już ofc seks.
Shnitzel - Wto 15 Wrz, 2009
Cytat: | bo niekiedy chciałbym porozmawiać z kimś tak normalnie |
czyli jak?
Agares - Sro 16 Wrz, 2009
Może inaczej, w sensie, że z gejem. Nie chodzi mi tutaj o sprawy erotyczne, po prostu wymiana zdań etc .
Shnitzel - Sro 16 Wrz, 2009
To pytaj
baca23 - Sro 16 Wrz, 2009
ja tam przez te portale zadnego fajnego chlopaka niepoznalem
psajdak18 - Czw 17 Wrz, 2009
ja na fellow poznałem mojego obecnego faceta, dzięki niemu kocham jest cudowny, wszędzie trzeba oddzielać "ziarna od plew". aaa i dzięki temu portalowi dowiedziałem się o kilku moich znajomych.
Agares - Czw 17 Wrz, 2009
A do mnie nadal piszą, o seksie i spotkaniu XD.
Chyba poszukam jakiegoś innego portalu.
Albo napisze w profilu, czego dokładnie oczekuje a nie, sam nie wiem.
Ale miło bynajmniej, że Wy poznaliście tam kogoś.
Shnitzel - Czw 17 Wrz, 2009
Raulus ale wiesz ze fellow to tak od 18 lat jest?
Kamillo20 - Czw 17 Wrz, 2009
ja tez mam tam konto:D
Agares - Pią 18 Wrz, 2009
Wiem o tym, że jestem na to z deka za młody.
Od 16 Bynajmniej od tylu można wiek podać.
psajdak18 - Nie 20 Wrz, 2009
no cóż obawiam się, że około 50% użytkowników jest poniżej 18. ja kasowałem dziennie około 2-3 wiadomości z fellow o treści pod tytułem: "u mnie o 18".
Bruno Pelletier - Pon 21 Wrz, 2009
Shnitzel, jeśli chcesz poznaćkogoś na "dobre i na złe" to faktycznie, raczej szukać gdzie indziej niż w necie... choć... od każdej reguły są wyjątki
a zarówno na fellow jak i na romeo mam(y) profil i nie narzekam(y)
no, zapomniałeś jeszcze o gaylife
poza tym - jeśli chodzi o poznanie ciekawych i wartościowych ludzi - można ich poznać nawet w skrajnie seksualnych miejscach. Wiem to z autopsji :):)
Shnitzel - Pon 21 Wrz, 2009
Bruno Pelletier napisał/a: | no, zapomniałeś jeszcze o gaylife |
Celowo, dla mnie to dupodjania przegiętych lanserów.
Bruno Pelletier napisał/a: | można ich poznać nawet w skrajnie seksualnych miejscach. |
Kościele i na samym środku klubu gejowskiego?
kocurek - Pon 21 Wrz, 2009
Shnitzel napisał/a: |
Kościele i na samym środku klubu gejowskiego? |
chociażby i tam
Agares - Sro 23 Wrz, 2009
Ja zdecydowałem, że jestem na razie na takie coś po prostu za młody i kasuje te profile. Nie mam ochoty czytać wiadomości od napalonych 30 latków myślących tylko i wyłącznie o jednorazowym spotkaniu na seks.
A tak jak wspomniał Bruno, internet chyba nie jest odpowiednim miejscem do szukania kogoś na stałe, kogoś kto będzie w porządku. Bo z tego co widze, to roi się tylko od napalonych kolesi.
Ba, los ma dla nas mase niespodzianek Kto wie, może jutro spotkamy kogoś na ulicy? Co ma być, to będzie.
Bruno Pelletier - Sro 23 Wrz, 2009
Shnitzel, kościół to skrajnie sexualne miejsce? Chyba masz coś nierówno...
a ja swoją połówkę poznałem w sex klubie. Miejsce jak każde inne. To człowiek jest najważniejszy. Ale do tego trzeba dorosnąć...
A co do gaylifu - chyba przesadzasz...poza tym widzę, że raczej żadne miejsce w necie dla Ciebie nie jest odpowiednie... Może masz jakiś kompleks? Albo... nie wiem... portalofobię?
Shnitzel - Sro 23 Wrz, 2009
Bruno Pelletier napisał/a: | Shnitzel, kościół to skrajnie sexualne miejsce |
Skrajności są dwie - mocno seksualne i anty-seksualne. Pisz po Polsku a nie po polskawemu
Cytat: | .poza tym widzę, że raczej żadne miejsce w necie dla Ciebie nie jest odpowiednie... |
Nie znalazłem jeszcze takiego. Sorry ale z przymusu wchodzić na coś co mi się nie podoba nie muszę.
Portale w wielu miejscach zmuszają do okrywania się w całości, nie pokażesz wszystkiego - jesteś nikim. Ja tak nie chce.
Bruno Pelletier - Sro 23 Wrz, 2009
Shnitzel, aaa... poprostu nadinterpretowałeś sobie i teraz starasz się wmówić mi, że ja nie umieć mówić polski?ok.
nikt nie powinien robić niczego z przymusu...
Ludzik79 - Pon 07 Gru, 2009
Ja jestem na kilku portalach: Gaylife, Gay.pl, Fellow.
Agares - Pon 07 Gru, 2009
Są zueee ;d.
|
|