Luźne sprawy męsko-męskie. - Portale

lew966 - Pon 17 Sie, 2009
Temat postu: Portale
Macie profile na portalach gejowskich albo nawet na jakch kolwiek? Jeśli tak to na jakich?
Shnitzel - Wto 18 Sie, 2009

Ogólnie to te portale to dno.
Dlaczego? Na każdym jest cała masa zboczeńców i napalonych gości którzy już maja tak obsceniczne podejście do seksu czy aroganckie podejście do innych ludzi że to przesada.
Ale opisze to co znam.
fellow - cuda jak ktoś cie odwiedzą drugi cuda jak napisze, raczej baza profili niż możliwość nawiązania znajomości.
gayromeo - nazwa lekko głupia i to głownie mocno rozbudowany portal do wyszukiwania interesujących osobników ale niestety tylko w sferze seksu - nieciekawie
innastrona - lans gejowski aż wychodzi z przeglądarki - ble.

Ogólnie jest źle. W każdym jest albo kupa seksu albo głupkowaty gejowski lans.

Bruno Pelletier - Czw 20 Sie, 2009

Shnitzel, przesadzasz.... ;)
afksj - Wto 01 Wrz, 2009

obraz nieco przerysowany, ale jest w nim ziarenko prawdy. Poznając ludzi na fellow na prawdę trzeba mieć dobre sito by trafić na kogoś wartościowego, gayromeo - wieje nudą, innastrona faktycznie lans, ale i tak lepsze to od np gay.pl które promuje postawy skrajnie konsumpcyjne, poza tym na is spotkałem wiele fajnych osób, które na prawdę szukają towarzystwa, a nie tylko seksu :)
lew966 - Pią 11 Wrz, 2009

fellow.pl jest nie zły
Ken1985 - Pon 14 Wrz, 2009
Temat postu: www.FELLOW.pl
Proszę was ... jak ktoś chce się mówić na sex to może jest dobry ale nie znajdziesz kogoś normalnego ...
tzn ja jestem bi i nie mogę znałeś kogoś bi ... :(

Luks - Wto 15 Wrz, 2009

ja na fellow znalazłem swojego Chłopaka , z którym jestem już od dwóch lat wiec uważam że ta strona akurat jest jedną z lepszych , zależy kto czego szuka
Agares - Wto 15 Wrz, 2009

A ja żałuje, że jestem tak młody bo niekiedy chciałbym porozmawiać z kimś tak normalnie ;d.
A na takich portalach, to ... zrobiłem profil na próbę, i już ofc seks.

Shnitzel - Wto 15 Wrz, 2009

Cytat:
bo niekiedy chciałbym porozmawiać z kimś tak normalnie

czyli jak?

Agares - Sro 16 Wrz, 2009

Może inaczej, w sensie, że z gejem. Nie chodzi mi tutaj o sprawy erotyczne, po prostu wymiana zdań etc ;) .
Shnitzel - Sro 16 Wrz, 2009

To pytaj ;)
baca23 - Sro 16 Wrz, 2009

ja tam przez te portale zadnego fajnego chlopaka niepoznalem
psajdak18 - Czw 17 Wrz, 2009

ja na fellow poznałem mojego obecnego faceta, dzięki niemu kocham jest cudowny, wszędzie trzeba oddzielać "ziarna od plew". aaa i dzięki temu portalowi dowiedziałem się o kilku moich znajomych.
Agares - Czw 17 Wrz, 2009

A do mnie nadal piszą, o seksie i spotkaniu XD.
Chyba poszukam jakiegoś innego portalu.
Albo napisze w profilu, czego dokładnie oczekuje a nie, sam nie wiem.

Ale miło bynajmniej, że Wy poznaliście tam kogoś.

Shnitzel - Czw 17 Wrz, 2009

Raulus ale wiesz ze fellow to tak od 18 lat jest?
Kamillo20 - Czw 17 Wrz, 2009

ja tez mam tam konto:D
Agares - Pią 18 Wrz, 2009

Wiem o tym, że jestem na to z deka za młody.
Od 16 :D Bynajmniej od tylu można wiek podać.

psajdak18 - Nie 20 Wrz, 2009

no cóż obawiam się, że około 50% użytkowników jest poniżej 18. ja kasowałem dziennie około 2-3 wiadomości z fellow o treści pod tytułem: "u mnie o 18".
Bruno Pelletier - Pon 21 Wrz, 2009

Shnitzel, jeśli chcesz poznaćkogoś na "dobre i na złe" to faktycznie, raczej szukać gdzie indziej niż w necie... choć... od każdej reguły są wyjątki :)

a zarówno na fellow jak i na romeo mam(y) profil i nie narzekam(y) :)

no, zapomniałeś jeszcze o gaylife :)

poza tym - jeśli chodzi o poznanie ciekawych i wartościowych ludzi - można ich poznać nawet w skrajnie seksualnych miejscach. Wiem to z autopsji :) :):)

Shnitzel - Pon 21 Wrz, 2009

Bruno Pelletier napisał/a:
no, zapomniałeś jeszcze o gaylife

Celowo, dla mnie to dupodjania przegiętych lanserów.

można ich poznać nawet w skrajnie seksualnych miejscach.

Kościele i na samym środku klubu gejowskiego?

kocurek - Pon 21 Wrz, 2009

Shnitzel napisał/a:

Kościele i na samym środku klubu gejowskiego?

chociażby i tam :)

Agares - Sro 23 Wrz, 2009

Ja zdecydowałem, że jestem na razie na takie coś po prostu za młody i kasuje te profile. Nie mam ochoty czytać wiadomości od napalonych 30 latków myślących tylko i wyłącznie o jednorazowym spotkaniu na seks.

A tak jak wspomniał Bruno, internet chyba nie jest odpowiednim miejscem do szukania kogoś na stałe, kogoś kto będzie w porządku. Bo z tego co widze, to roi się tylko od napalonych kolesi.

Ba, los ma dla nas mase niespodzianek :D Kto wie, może jutro spotkamy kogoś na ulicy? Co ma być, to będzie.

Bruno Pelletier - Sro 23 Wrz, 2009

Shnitzel, kościół to skrajnie sexualne miejsce? Chyba masz coś nierówno...

a ja swoją połówkę poznałem w sex klubie. Miejsce jak każde inne. To człowiek jest najważniejszy. Ale do tego trzeba dorosnąć...

A co do gaylifu - chyba przesadzasz...poza tym widzę, że raczej żadne miejsce w necie dla Ciebie nie jest odpowiednie... Może masz jakiś kompleks? Albo... nie wiem... portalofobię? ;)

Shnitzel - Sro 23 Wrz, 2009

Shnitzel, kościół to skrajnie sexualne miejsce

Skrajności są dwie - mocno seksualne i anty-seksualne. Pisz po Polsku a nie po polskawemu :)

Cytat:
.poza tym widzę, że raczej żadne miejsce w necie dla Ciebie nie jest odpowiednie...

Nie znalazłem jeszcze takiego. Sorry ale z przymusu wchodzić na coś co mi się nie podoba nie muszę.

Portale w wielu miejscach zmuszają do okrywania się w całości, nie pokażesz wszystkiego - jesteś nikim. Ja tak nie chce.

Bruno Pelletier - Sro 23 Wrz, 2009

Shnitzel, aaa... poprostu nadinterpretowałeś sobie i teraz starasz się wmówić mi, że ja nie umieć mówić polski?ok.

nikt nie powinien robić niczego z przymusu...

Ludzik79 - Pon 07 Gru, 2009

Ja jestem na kilku portalach: Gaylife, Gay.pl, Fellow.
Agares - Pon 07 Gru, 2009

Są zueee ;d.