Wielkość Penisa - ?

Wtajemniczony - Pon 27 Lip, 2009
Temat postu: ?
- http://www.gumka.pl/info/jak_mierzyc.php
Shnitzel - Pon 27 Lip, 2009

Kurde a jak to różniąca? i tak mniejszy jest decydujący, tylko tyle wejdzie.

Ja mam z Boku 15cm z góry 14cm, średnia 14,5. ale komu to robi różnice? penis to penis, normalne penisy są od 10 do 20 cm powyżej 20 i poniżej 10 to patologia.

Wtajemniczony - Pon 27 Lip, 2009

Ok, ok bez nerwów :mrgreen:
Kamillo20 - Pon 27 Lip, 2009

a mi nie stoi, wiec nie zmierze:D...ale jak tylko bedzie gotowy to podam:D
randy - Pon 27 Lip, 2009

Wtajemniczony napisał/a:
Na penis.com.pl mówią że poprawną metodą mierzenia jest...

A ja Ci powiem, że wg. mnie poprawną metodą mierzenia jest... stosunek seksualny. I może nie uzyskasz konkretnej liczby popartej centymetrami, ale otrzymany wynik będzie się wyrażał w równie ważnej jednostce, a może nawet ważniejszej od cm, zwanej zadowoleniem partnerki/partnera. I powiem o jeszcze jednym ewenemencie, który przy centymetrach nie występuje. W jednostce miary zwanej zadowolenie możesz w sposób niemal nieograniczony wydłużać swojego penisa. Bez żadnych wątpliwej skuteczności tabletek, kremów, pompek czy też operacji. A jedynie poprzez jakże przyjemne ćwiczenia :wink: . I co ciekawe, uzyskany przyrost pozostanie na stałe.

Masturbator19 - Wto 28 Lip, 2009

Ludzie widzę że daliście się wciągnąć w ogólnomasowy problem jakim jest obsesja na punkcie rozmiarów penisa, trend ten przywędrował z ameryki gdzie wszystko jest większe czasem dzięki naturze,ale znacznie częściej za sprawą chirurgów czy wspomagaczy. Prawda jest taka, że penisem powyżej 4 cm facet jest w stanie zaspokoić partnerkę, wiadomo każdy chciałby mieć powyżej normy bo wtedy jest sie symbolem sexu - dla większości kobiet nie! Ale to tylko moje zdanie i nie musicie brać tego do siebie. Wniosek:
Nie mierz w ogóle! ( a tak właściwie to mierzenie górne czy boczne zalezy od budowy i kształtu penisa!!!)

Shnitzel - Wto 28 Lip, 2009

Prz takim poziomie obsesji to może mierzyć od środka? przez cewkę?
Wtajemniczony - Wto 28 Lip, 2009

Chcecie zbawiać świat ? :lol:
randy - Wto 28 Lip, 2009

Wtajemniczony, zbawić świat wcale nie jest prosto. To raczej ponad moje siły :P . A wielkości innych członków i tak nie poznasz, bo każdy, lub prawie każdy swój wynik lekko retuszuje. Pół centymetra, centymetr, linijka trochę mocniej wbita w skórę - bo od lat wiadomo, że musi być jak najwięcej :roll: . Jedynym sensownym sposobem jest bezpośrednie porównanie. Bo wszelkie cyferki, wygrzebane z internetu, czy nawet rzucane przez kumpli na podwórku i tak w mniejszym lub większym stopniu odbiegają od prawdy. I Ty akurat, wydaje się, to rozumiesz. Ale dzieciarnia się takich bzdur oczyta/nasłucha i później pojawiają się tematy "Mam 14 lat, 15 cm. Czy to nie za mało?". Albo co gorsza "Mam 14 lat, 17 cm. Jak powiększyć? Bo kumpel mówił / w internecie pisało..." :roll: Nie nakręcajmy tej paranoi :!:

Dobra. EOT! Jak ktoś ma ochotę, niech odpowiada na pytanie postawione w pierwszym poście.

Pozdrawiam!

Boss - Sro 29 Lip, 2009

Masturbator19 napisał/a:
( a tak właściwie to mierzenie górne czy boczne zalezy od budowy i kształtu penisa!!!)

Może i sie nie znam ale poprę. Co prawda stosunku seksualnego jeszcze nie miałem i może nawet lepiej ale z tego co da sie zaobserwować to penis nawet w stanie erekcji ma zdolność to odginania sie. Logicznie myśląc wychodzi na to, że jeśli sie odgina to w pochwie będzie sie prostował. Więc chyba lepiej mierzyć od góry jeśli o to chodzi. ;p

warsawiak1 - Pon 09 Lis, 2009

Wg mnie fajny temat, warto kontynułować, sporo w tym prawdy, że są różne wyniki, u mnie różnica wynosi 1cm a u innych może wynosić nawet 3 cm. Rozmiar to był jest i bedzie najczestszy temat o penisach, na wiekszości forum najbardziej oblegany, więc chyba pisanie o tym ma jakis sens, niektórzy chcą się pochwalic, inni pocieszyć - niech piszą :)