Inne problemy - podniecenie
max18 - Sob 25 Lip, 2009 Temat postu: podniecenie witam
mam pytanie od razu mówię nie śmiejcie się bo chce wiedziec tylko czy coś jest nie tak czy wszystko w porządku...
chodzi o to ze jak np całuje sie ze swoją dziewczyną to penis ma niepełny wzwód jest taki jak by miękki ... czy jest to normalne czy jest cos nie tak ...przyznam ze jeszcze tego nie robiłem ... i nie chce miec potem jak przyjdzie ten pierwszy raz jakiś z tym związanych problemów ... dodam ze ta ciecz co wypływa przed spermą ... występuje i wszystko z nią jest ok ...
BASF - Sob 25 Lip, 2009
Co do pytania to wszytsko u Ciebie Ok.
Co do podejżeń przed pierwszym razem to nie wykluczone, że będziesz mieć problem ze wzwodem. Tak ma duży odsetek chłopaków rozpoczynających swoej życie sexualne. Powiem więcej, zdarza się to również gdy zmieniają partnerkę.
Ma to podłoże psychologiczne. Dzieje się tak przed obawą aby "wyjść" jak najlepiej przed partnerką, aby nie sprawić bólu, skrępowanie nagością itp.
Uszy do góry.
max18 - Sob 25 Lip, 2009
Dzięki za odpowieź podniosłeś mnie na duchu
martin69 - Sob 25 Lip, 2009
JA mam taki jeden problem że gdy się podniecę to w krótkim czasie penis pokrywa mi się śluzem tzn. kropelkuje. Nie wiecie jak opóźnić ten proces??
BASF - Sob 25 Lip, 2009
martin69 napisał/a: | JA mam taki jeden problem że gdy się podniecę to w krótkim czasie penis pokrywa mi się śluzem tzn. kropelkuje. Nie wiecie jak opóźnić ten proces?? |
Wiem, że Cię nie pocieszę, ale tak już musi być
martin69 - Sob 25 Lip, 2009
tak sie domyslałem ma to zalety i wady
|
|