Krosty i plamki - dziwne plamki, czy to groźne?
pem - Pon 22 Cze, 2009 Temat postu: dziwne plamki, czy to groźne? Witam,
jestem tu nowy, a trafiłem na to forum przeszukująć google w sprawie schorzeń penisa. Mianowicie:
Kocham się z partnerką - od przeszło ponad roku, tylko z jedną, higiena utrzymywana regularnie. Otóż, 4 dni temu po stosunku poszedłem spać bez kąpieli, nazajutrz szybko na egzamin, nie było czasu na kąpiel znów, a po egzaminie siła wyższa i odreagowanie z procentami do upadłego (jak to w sesji). Kolejnego dnia kąpiel, wszystko jest ok, żadnych zmian na penisie ani nic z tych rzeczy.
Wieczorem przed pójściem spać udałem się do WC w celu "siusiu". Zaskoczyłem się strasznie gdy zobaczyłem pod skórą, na żołędziu białą serowatą wydzielinę (zdarza się taka gdy penis jest brudny, zazwyczaj pod żołędziem), nie zauważyłem bym jakoś specjalnie dziwnie pachniała, toteż nie mogę powiedzieć, że jest nieprzyjemny zapach bo nie stwierdziłem chyba takiego. Tak czy owak, szybko wypucowałem siusiaka pod kranem z mydełkiem, ale wtedy spostrzegłem dziwne czerwone plamki umiejscowione tak jakby między tymi rowkami na żołędziu. Przerażony nie wiem co to jest i mam nadzieję, że nic złego. Nie swędzi, nie boli, nie piecze. Po prostu jest i mi się strasznie nie podoba. Proszę o jakiekolwiek nakierowanie cóż to za diabelstwo. Wizyty lekarza wolałbym uniknąć (dużo zachodu, nie jestem zarejestrowany w mieście, w którym aktualnie jestem i jeszcze jakiś czas będę musiał w nim pozostać).
help, mam nadzieję, że zdjęcia pomogą.
Pozdrawiam.
.http://img36.imageshack.us/gal.php?g=51632907.jpg
marynarz1100 - Sro 24 Cze, 2009
jest juz kilka takich tematom... zobacz czerwone plamki... ja bym sie tym nie przejmowal
|
|