Inne problemy - Połączenie napletka z penisem
Maxcorp3 - Sob 20 Cze, 2009 Temat postu: Połączenie napletka z penisem Mam takie pytanie. Czy to, że czubek mojej żołędzi jest połączony z napletkiem dość cienkim kawałkiem skóry jest normalne? Nie przeszkadza to w odsuwaniu napletka ani w osiągnięciu orgazmu. Wydaje mi się również, że ta część skóry nie posiada czucia. Dla ścisłości nie jestem pełnoletni jednak chciałem się dowiedzieć czy to normalne. W razie niejasności mogę dostarczyć zdjęcia.
randy - Sob 20 Cze, 2009
Chyba mówisz o wędzidełku. Jeżeli tak, to to jest normalne. Z tym, że
Maxcorp3 napisał/a: | Wydaje mi się również, że ta część skóry nie posiada czucia. |
z tego co mi wiadomo, wędzidełko jest dosyć mocno unerwione i wrażliwe na dotyk. Poczytaj o tym na forum bądź na wikipedii (masz zdjęcia poglądowe) i będziesz wiedział czy o to chodzi. A jak nie, to
Maxcorp3 napisał/a: | W razie niejasności mogę dostarczyć zdjęcia. |
i pomyślimy co dalej.
Pozdrawiam!
Maxcorp3 - Nie 21 Cze, 2009
Faktycznie to to. Widocznie się pomyliłem z tym brakiem czucia ponieważ starałem się tego nie dotykać (nie wiedziałem co się z tym może stać O.o). Dziękuje za fachową pomoc.
randy - Nie 21 Cze, 2009
Spoko. W końcu od tego są fora internetowe . Chociaż pomoc "fachowa" to raczej tylko u lekarza - tutaj to taka zwykła tylko, ot ludzka, wzajemna
Pozdrawiam!
|
|