Inne problemy - taki tam problem
jasko2009 - Pią 19 Cze, 2009 Temat postu: taki tam problem No wiec zaczelo sie kilka dni temu, zaczelo piec mnie w cewce moczowej po sikaniu i bardzo ale to na prawde bardzo czesto sikalem (doslownie moglem wracac do lazienki kiedy z niej wyszedlem). Czesem tez penis pobolewa mnie tak (ciezko okreslic nie jest to normlany bol jest to takie szczypanie cmienie pieczenie cos takiego w okolicach glowki ale czuc wyraznie ze to cos w sirodku). Poczytalem w necie ze to moze byc zapalenie pecherza i cewki poczowej. (w przyszlym tygodniu mam wizyte u lekaza)
Jednak oprocz tego mam taki problem ze moj penis jest strasznie zylasty. W sumie to zawsze byl. Ale po lewej stronie mam taka dosc gruba zyle(zawsze chyba taka byla) jednak w miejscu gdzie sie rozwiedla jest jeszcze grubsza. Ponadto kilka mniejszych, mniej lub bardziej widocznych. Nie sa one twarde i nie bola.( jednak od czasu tego problemu z cewka, mam czasami takie cmienie w w zoledziu i okolicach, ciezko mi powiedziec czy to zyly czy nie ). Dosc czesto sie masturbuje - moglem cos uszkodzic? Czy od tej cewki moze tak piec żołędź(od razu mowie ze wenerki nie wchodza w gre...niestety;P) Czy w przypadku jakiegos zapalenia zyl moze byc czestomocz i pieczenie cewki?
W przyszlym tyg ide do lekaza ale wolalbym sie troche uspokoic.
[ Dodano: Sob 27 Cze, 2009 ]
no coz lekaz nie wie co to. Infekcji nie mam. Jednak wciaz pobolewa mnie w glowce i szczypie jak sikam mimo iz nie sikam tak czesto. Moze byc to przemeczenie od masturbacji?
Extremal - Sro 01 Lip, 2009
Zakażenie bakteryjne, rzeżączka. Różne mogą być przyczyny, jeśli poszedłeś do zwykłego dermatologa, to powinien dać Ci skierowanie do laboratorium w celu pobrania wymazów. Jeśli nie postawi się diagnozy, nie można zacząć leczenia. Pozdrawiam.
Znachorek - Sro 01 Lip, 2009
Idz do nastepnego lekarza, co to za lekarz ktory nie daje zadnej diagnozy tylko odsyla do domu?! Sprobuj do innego isc, a jak on tez cie splawi to idz prywatnie
|
|