Inne problemy - Jak zakładać prezerwatywę? Pomoc ;)

Makrono - Wto 12 Maj, 2009
Temat postu: Jak zakładać prezerwatywę? Pomoc ;)
Mój penis jest grubszy w środku. Gdy zakładam prezerwatywę naciągam ją w dół, blokuje się ona za żołędziem ściskając go , i nie ma jak dalej jej rozsunąć. Muszę chwycić ją w dwa palce i rozepchać od środka ale jest to troche zabawy. Macie jakieś rady?
Moj penis ma ok.18cm.

BASF - Wto 12 Maj, 2009

Może to głupio zabrzmi ale czy zakładasz prezerwatywę w sposób pokazany na dołączonej ulotce?
Nie wiem w czym problem. Mimo, że jest od grubszy prezerwatywa bez problemu powinna się roziwnąć. Każde inne zakładanie prezerwatywy niż podane na ulotce nie bedzie już gwarantować odpowiedniego zabezpieczenia.

tak no jasne że zakładam zgodnie z ulotką tylko po naciągnięciu za żołądz ona sie tam zatrzymuje i go uciska i nie ma jak jej dalej rozwinąć. mam jeszcze więcej napletka więc muszę go też jednocześnie naciągać co wygodne nie jest.
andrzejgadar - Wto 12 Maj, 2009

a nie rozwijasz jej do środka? Jak zakładasz odpowiednią stroną to nie powinno być takiego problemu.

stary mam prawie 20lat , uwierz ze nie rozwijam jej do srodka
3tom - Wto 12 Maj, 2009

Przed nałożeniem rozwiń trochę prezerwatywę...nie ściągaj napletka...załóż prezerwatywę na napletek i gdy będziesz już miał prezerwatywę za główka, to ściągnij teraz napletek razem z prezerwatywą i jednocześnie rozwijaj dalej.
Musisz wypróbować ile na początku rozwinąć i w którym momencie ściągać napletek.