Inne problemy - gdy jeszce go nie "w³ozy³em"...do pochwy kobiety..

wojti9191 - Pon 11 Maj, 2009
Temat postu: gdy jeszce go nie "w³ozy³em"...do pochwy kobiety..
gdy jeszce go nie "w³ozy³em"...do pochwy kobiety... ca³y czas jest napoiety w spodniach....i jeszt wszystko z nim dobrze... gdy sie ca³ujemy...dotykamy...jest ca³y czas napiety...i wszystko wporzadku.... ale w pewnym momencie... po prostu...jakby to nazwac..."fleczeje"...nie jest napiety... i nic... juz potem nie chce stanac przez conajmniej godzine... nie wiem o co chodzi...bardzo sie martwie...i moja kobieta mysli, ze to przez nia...ze jest ma³o atrakcyjna....a to nie prawda!! ona mnie bardzoi podnieca... co ja mam zrobic? jaka moze byc przyczyna? jakies pomys³y? to juz drugi raz tak sie sta³o... :::(:(::(:(:(:(:(::(( jestem za³amany....
BASF - Pon 11 Maj, 2009

Je¶li to s± pierwsze kroki wasze w tej tematyce to spawa normalna. Wp³yw na to ma wiele czynników takie jak: poddenerwowanie, stres (mam tu na my¶li, ¿e martwisz aby wszystko by³o jaknajlepiej). Wszystko wychodzi z Twojej pod¶wiadomo¶ci. Wyluzuj i bêdzie git.
Powodzenia.

Tak...to s± nasze pierwsze kroki... Ale prosze o wiecej odpowiedzi...to dla mnie cholernie wazne... a moze zg³osic sie do jakiegos lekarza? ale jakiego? a mozre to samo przejdzie? PROSZE...PISZCIE...
BASF - Pon 11 Maj, 2009

Zastosuj siê do powy¿szych wskazówek a bêdzie jak nale¿y. 80% mê¿czyn, których znam mia³o tak na pocz±tku. Czynnik zawsze ten sam.

Tylko dla mojej dziewczyny... Ona mysli, ze to przez nia, ze jest ma³o atrakcyjna...i ca³± wine na siebie zgania... to juz drugi raz takie cos... ja sie stresuje tym... Ona sie boi, ze znow nam nie wyjdzie...ze znow bedzie klapa... ja tym bardziej... kurde.. :( :(:(
BASF - Pon 11 Maj, 2009

To Twoja rola w tym aby jej wyt³umaczyæ czemu tak jest. Chyba, ¿e chcesz aby j± kole¿anki jakimi¶ bzdurami u¶wiadomi³y?

no nie chce...nie! to raczej wizyta u jakiegos lekarza....nie jest potrzebna?
BASF - Pon 11 Maj, 2009

Jedyny lekarz to sexuolog. Powie to samo co ja. Rób jak chcesz.

Dzieki za wszystko. Bo juz sie ba³em, ¿e to cos ze mna jest nie tak...w sensie, ze cos z cz³onkiem...

[ Dodano: Pon 11 Maj, 2009 ]
Jeszcze mam jedno pytanie. Bop my jestesmy par± na odleg³o¶æ:(:( Los zrobi³ tak, ze mieszkamy od siebie 300 km... ale bardzo sie kochamy...widujemy sie rzadko...raz na miesiac...jak najwiecej mozemy.... Czy to moze byc tez od tego...ze mam takie wielkie pragnienie zrobienia tego z nia....ta tesknota...to wszystko...czy to na to tez wp³ywa? Ze chcia³bym to bardzo zrobic z nia, ale ona jest daleko...a jak juz jest...to ja ³apie tkiego stresa, zeby wszystko by³o ok...a nie jest.... czy to moze byc od tego tez? :(

BASF - Pon 11 Maj, 2009

Oczywi¶cie, ¿e mo¿e to byæ jedna ze sk³adowych.

Ten stres...zebym nic nie popsu³... Tylko jak go zwalczyc? Bardzo mi zalezy na tej dziewczynie... Tylko co zrobic, zebym sie nie stresowa³....