Krosty i plamki - Brązowa plamka... [foto] :/

ice2000 - Sob 09 Maj, 2009
Temat postu: Brązowa plamka... [foto] :/
Witam serdecznie. Mam 16lat i już od dłuższego czasu zastanawiam się co mi jest ale jakoś nie wnikałem w to zbyt głęboko. Ostatnio zacząłem się tym coraz bardziej interesować, gdyż nie chce mieć później żadnych przykrych niespodzianek po stosunku z płcią przeciwną :? Mianowicie... Od małego ( poniżej 10 roku życia ) mam na penisie brązową plamkę. Nie swędzi, nie boli ani nie szczypie. Po prostu jakby przebarwienie skóry i tak do tej pory to traktuje. Chcę jednak was zapytać o zdanie i poznać wasze opinie. Jeżeli są jakieś maście na tego typu "dolegliwości" (jeżeli można to tak nazwać) to proszę was abyście mi powiedzieli. Od razu pobiegnę do apteki :) Niżej zamieszczam foto i od razu przepraszam, że nie jest zbyt dobrej jakości ale innego aparatu nie posiadam ( robione komórką):

http://img11.imageshack.us/img11/5787/sssssgda.jpg

Czekam na pomoc z waszej strony. Pozdrawiam :)

3tom - Sob 09 Maj, 2009

Masz taka urodę. :)

3tom napisał/a:

Mógłbyś to trochę bardziej rozwinąć? :P Ja pytam się poważnie czy to jest jakaś objawa której powinienem się jak najszybciej pozbyć czy to nic powarznego (coś w rodzaju znamia / przebarwienia)

Czekam na odp :wink:

randy - Sob 09 Maj, 2009

ice2000 napisał/a:
3tom napisał/a:

czy to nic powarznego (coś w rodzaju znamia / przebarwienia)

Dokładnie tak. Nie masz się czym przejmować.

Pozdro!

Dzięki wielkie za pomoc :) Problem rozwiązany :D

[ Dodano: Sob 09 Maj, 2009 ]
Aha skoro już tutaj napisałem to jeszcze się zapytam czy da się to jakoś "usunąć" jakąś maścią czy czymś czy zostanie tak już do końca życia? :)

randy - Sob 09 Maj, 2009

Raczej zostanie ale czy to Ci w czymkolwiek przeszkadza :?: Mały ma przede wszystkim dobrze pracować :wink: , a że czasem nie wygląda idealnie, to cóż :roll: . W życiu są ważniejsze problemy niż pieprzyk czy plamka, którą i tak niewiele osób będzie widziało :) .

hehe no fakt :D Ok dzieki jeszcze raz za pomoc :D Pozdrawiam :mrgreen: