Luźne dyskusje o męskich sprawach - hahah
mgamer31 - Czw 07 Maj, 2009 Temat postu: hahah hahahah
BASF - Czw 07 Maj, 2009
| mgamer31 napisał/a: | | wiem ze przewaznie kazdy ma slodka, slodko kwasna, |
No proszę jakie doświadczenie w fachu
Przeważnie sperma jest gorzkawa. Smak jej można delikatnie zmieniać np wypijając dużo soku ananasowego. Wtedy jest delikatnie słodka. Na smak nasienia ma wpływ to co jemy i jaki tryb życia prowadzimy. Narkotyki, fajki, alkohol i kawa także mają decydujący wpływ na jakość i smak.
Seba081 - Pią 08 Maj, 2009
Ja tyle razy chciałem spróbować ale za każdym razem jak już ja miałem na ręce
to przechodziła mi ochota
Do dzisiaj nie wiem jaki ona ma smak, chyba nie jest najgorsza jak niektórzy potrafią to przełknąć.
Boss - Pią 15 Maj, 2009
Ustaw sobie kutasa nad głową, bo wtedy nie bedziesz miał wyjścia i poleci prosto do ust. Jak dla mnie bomba.
konsi52 - Pią 15 Maj, 2009
Ja jak raz spróbowałem (tj. bardzo deliktanie z ręki) to potem przez 2h chciało mi się wymiotować ;D Nie ze względu na smak, ale na sam fakt
Boss - Pią 15 Maj, 2009
oj tam nie gadaj. Fajneuczucie. Ale dobra. Wyjdźmy z założenia, że o gustach sie nie dyskutuje. ;]
arthuro - Sob 16 Maj, 2009
Moja sperma jest, co tu duzo mowic.... pyszna!
A.F. - Sob 16 Maj, 2009
| Seba081 napisał/a: | Ja tyle razy chciałem spróbować ale za każdym razem jak już ja miałem na ręce
to przechodziła mi ochota : |
To może spróbuj spuścić się od razu do buzi, wtedy nie będziesz miał wyjścia
joker81 - Czw 21 Maj, 2009
ja uwielbiam smak spermy ale tylko mojego miska
DamienO - Wto 26 Maj, 2009
Ja kiedyś z ciekawości i po alkoholu spróbowałem swojej i smak był po prostu słonawy.
Agares - Wto 26 Maj, 2009
Ja też raz spróbowałem z ciekawośći.
Nic specjalnego, ani smaczne to ani nic
Ale jak to mówią, wszystkiego trzeba w życiu spróbować ;p
Boss - Wto 26 Maj, 2009
Raulus, bardzo dobre podejście. ;]
Gdyby każdy takie miał, to byłoby super.
Nie raz na tym forum spotkałem się z opinią "blee, żygać mi sie chcę od takiego gadaniaa.."
Pozdro
Luks - Wto 26 Maj, 2009
smakowałem , połykałem i powiem tylko tyle że nie jest to taki smak jaki sobie człowiek wyobraża , a po tym gdy sperma znajdzie sie w żołądku przynajmniej ja mam biegunke
ale jestem ciekaw jak sok z ananasa dziła na smak spermy
Połykać nie połykałem, stąd nie wiem czy i u mnie biegunka występuje
Ananas i rodzynki podobno wpływają na smak, ale czy rzeczywiście tak jest? Też nie wiem, bo i tej metody nie próbowałem. Myślę, że trzeba spróbować i się upewnić ^^
Pozdrawiam
BASF - Wto 26 Maj, 2009
Mogę Was zapewnić, że sok z ananasa osłodzi spermę.
Musi być to sok bądź syrop z ananasa z puszki.
Pamiętajcie również, że sok z ananasa to nie to samo co sok ananasowy.
limako12 - Nie 07 Cze, 2009
Ja w czasie masturbacji chce posmakować, ale gdy już mam ją na dłoni to mi się odechciewa .Nie wiem czemu ale jakoś boję się ją posmakować...
adamekk6 - Nie 07 Cze, 2009
limako12, nie ma się czego bać
ja niedawno posmakowałem i myślałem, że jest bardziej obleśna ; ]
Znachorek - Nie 07 Cze, 2009
adamekk6, tylko wiesz jesli w nicku limako12, 12 oznacza wiek to na jego miejscu tez bym sie bal
adamekk6 - Pon 08 Cze, 2009
Znachorek, a no może ; >
lew966 - Pią 12 Cze, 2009
jak ja próbowałem swojej to była słona
nonek - Czw 18 Cze, 2009
Moja jest nieco gorzkawa. A tak ogolnie to jest bez smaku. Czasem mi sie wydaje ze smak jest ogolnie ok tylko niektorym konsystencja nie pasi (tym ktorym nie smakuje)
Kamillo20 - Czw 18 Cze, 2009
ja sie zmuszalem zeby sprobowac, nie zasmakowała mi hehe;)
kander - Czw 18 Cze, 2009
ja myslalem ze moja to bedzie slodka ) a jak sprobowalem to okazalo sie ze jest slona jak solona woda
fakt, za malo owocow jem - slony smak spowodowany jest duza iloscia spozywanego miesa (na owocach to miesnie nie rosna ;P)
rotciv - Sob 17 Paź, 2009
fuj
|
|