LuĽne dyskusje o męskich sprawach - W jakich sytuacjach tracisz panowanie nad sob±
Wtajemniczony - Nie 03 Maj, 2009 Temat postu: W jakich sytuacjach tracisz panowanie nad sob± Mam wrażenie, że wtedy gdy przeczytaj± w necie o ¶redniej penisa. Problemy niektórych powalaj± z nóg... naprawdę.
konsi52 - Nie 03 Maj, 2009
A ja co prawda mam tylko 14 lat, ale.... Potrzebuję wsparcia dziewczyny. Wyżalić się, pozormawiać, przeżywać wzloty i upadki, by cisza, która nastanie nie była niezręczna. Ale każdego dnia jak widzę dziewczyny w moim gimnazjum to płakać mi się chce ^.- S± żałosne z charakteru i to do tego wszystkie.
[ Dodano: Nie 03 Maj, 2009 ]
porozmawiać*
Wtajemniczony - Pon 04 Maj, 2009
masz w gimnazjum lalki Barbie i inne plastiki.
konsi52 - Pon 04 Maj, 2009
Chodzi o to, że albo s± takie dupodajki co ci±gnęły prawie wszystkim, albo takie co nie my¶l± jeszcze o facetach Ale ja spokojnie czekam do liceum
Seba081 - Wto 05 Maj, 2009
Mnie się zd±żyło pobeczeć jak musiałem u¶pić swojego psa, to było silniejsze odemnie
i nie dało się nad tym zapanować.
BASF - Sro 06 Maj, 2009
| Seba081 napisał/a: | Mnie się zd±żyło pobeczeć jak musiałem u¶pić swojego psa, to było silniejsze odemnie
i nie dało się nad tym zapanować. |
Wiem, jak to boli. Kilka lat temu przechodziłem to samo. Nie dało się ukryć żalu i smutku.
Agares - Pi± 22 Maj, 2009
Seba081, ,BASF, ja także wiem co to znaczy.
Gdy moj pies byl ciężko chory, i musieli¶my go u¶pić.. ryczałem jak zwykłe dziecko.
Do psa, człowiek przywi±zuje sie strasznie, i takie rozstanie jest czym¶ okropnym.
|
|