Przedwczesny wytrysk - Pierwsze koty za płoty

misiak80 - Sob 25 Kwi, 2009
Temat postu: Pierwsze koty za płoty
Dziękuję bardzo administratorowi za dodanie tego tematu i zapraszam do dyskusji.
Kto "pochwali" się swoim sprinterskim problemem?
Może macie jakieś opracowane metody, środki, aby sobie z nim poradzić?
Mnie niestety męczy ta przypadłość - i nie prawdą jest, że z czasem mija (w każdym razie nie zawsze), ja uprawiam już sex lat kilkanaście i niestety - nie poprawia się....

misiak80 - Czw 30 Kwi, 2009
Temat postu: Re: Pierwsze koty za płoty
Wydłużanie czasu do ejakulacji można ćwiczyć podczas masturbacji,a jak robi to kobieta to przyjemne z pożytecznym. Czy problem występuje też jeżeli współżyjesz po raz kolejny w danym dniu? Jeśli wtedy już nie to znaczy, że po prostu musisz częsciej. Jeżeli jednak przy kolejnych "razach" problem jest taki sam pozostaje kwestia stresu. Stresujący tryb życia może powodować wcześniejszy wytrysk tak jak problemy z erekcją. Czasem może to być też napięcie związane z samym współżyciem: "Czy stanę na wysokości zadania?" "czy znowu nie skończe za wcześnie?" oraz ewentualne kompleksy. Tu pomóc może sama wyrozumiała kobieta. Najczęsciej to pomaga. Jeżeli jednak nie to poszukaj w necie o ejakulacji. Na pewno znajczesz więcej o tym jak w naturalny sposób opóźnić wytrysk.
perma - Czw 30 Kwi, 2009

ja dostałem hormony od urolga podobno ma pomóc
guciozal - Czw 30 Kwi, 2009

No chwile, perma przed chwilą mówiłeś o potencji, a teraz piszesz w temacie o przedwczesnym wytrysku.
Wtajemniczony - Nie 03 Maj, 2009

Kolejna genialna dyskusja. Trochę śmiechu będize :)