Krosty i plamki - biała krostka na jadrze ( foto )

Dawid_ - Pon 20 Kwi, 2009
Temat postu: biała krostka na jadrze ( foto )
Od czasu kiedy pamietam mam dziwna krostke na jadrze, raczej sie ona nie powieksza i nie sprawia zadnych problemow ( nie swedzi nie szczypie ) poprostu tam jest tylko dlaczego i co to moze byc ? Prosze o pomoc.

guciozal - Pon 20 Kwi, 2009

to jest takie bardzo twarde? Ja miałem kilka takich... część znikła... Nie wiem do końca co to jest, ale możliwe, że to przejściowe w okresie dojrzewania.
misiak80 - Pon 20 Kwi, 2009

Ja tam fachowcem nie jestem, ale miałem coś takiego (jeno większe) na prąciu, przy podstawie. Miałem to już lat kilka i się zdążyłem przyzwyczaić, ale przy rutynowej wizycie u urologa (coś mnie jądro bolało) wypatrzył to i powiedział, że to kaszak... i że lepiej ciachnąć to.
Zrobił od ręki ze znieczuleniem miejscowym, nawet nie poczułem że coś mi majstruje przy małym. Bo tygodniu się zagoiło i śladu ni ma...
I to mimo, że byłem z Funduszu a nie prywatnie :P
No ale po tych zdjęciach to ja ci gwarancji nie tam, że to to samo - najlepiej się przejść do urologa albo dermatologa - po to są w końcu, żeby ich zamęczać takimi tematami.

3tom - Pon 20 Kwi, 2009

Ja też sądzę, że to kaszak.
emil438 - Wto 21 Kwi, 2009

podobne do kaszaka. ale lepiej iśc go lekarza a nie siedzieć i sie domyśląć. takiego kaszaka szybko sie usuwa i bedzie po sprawie