Stulejka - Co to może być ?
Congo124 - Pon 20 Kwi, 2009 Temat postu: Co to może być ? Mam do was pewne pytanie i chcę żeby wypowiedziały się osoby, które się na tym znają:) Nie mam problemów ze ściąganiem napletka z żołędzia w spoczynku ani w zwodzie, ale problem jest taki, że w spoczynku napletek mogę ściągnąć daleko poza żołądź, ale kiedy penis jest w zwodzie to napletek chodzi tylko poza żołądź i dalej nie idzie, czy powinien schodzić jescze dalej, czy to po prostu kwestia kto jak ma ?
[ Dodano: Pon 20 Kwi, 2009 ]
Dodaję jescze 2 fotki:
Penis w czasie spoczynku od strony wędzidełka:
Penis w czasie wzwodu, tak schodzi napletek:
BASF - Pon 20 Kwi, 2009
Na mój gust wędzidełko jest za krótkie. Nie wiem jak sądzi reszta forumowiczów ale to jest moja "diagnoza"
konsi52 - Pon 20 Kwi, 2009
Też mi się tak wydaje...
Congo124 - Pon 20 Kwi, 2009
Oczywiscie bede szedl z tym w przyszlosci na kontrole, ale i tak bym robil to ewentualnie blizej jesieni, ale czy moze mi ktos teraz okreslic jak wyglada zabieg tego wedzidelka ? czy konieczne jest usypianie, w ile to sie goi , jak ogolnie to wszystko wyglada ?
PS. A czy z czyms takim jak na fotkach mozna w przyszlosci uprawiac seks, bo stulejki nie mam bo moge normlanie jak widzicie odciagnac napletek a jak wiem ze stulejka sex nie jest raczej mozliwy a z wedzidelkiem jest, ale jest ryzyko ze sie zerwie, jednak sa osoby ktorym to nie przeszkdza, czy to prawda ?
BASF - Pon 20 Kwi, 2009
Congo124 napisał/a: | PS. A czy z czyms takim jak na fotkach mozna w przyszlosci uprawiac seks, bo stulejki nie mam bo moge normlanie jak widzicie odciagnac napletek a jak wiem ze stulejka sex nie jest raczej mozliwy a z wedzidelkiem jest, ale jest ryzyko ze sie zerwie, jednak sa osoby ktorym to nie przeszkdza, czy to prawda ? |
Póki nie spróbujesz na 1005 nigdy się nie dowiesz. Tego Ci nikt nie może powiedzieć. Ktoś mi kiedyś powiedział, że też mam za krótkie a uprawiam sex już dobrych naście lat i nidgdy nawet mnie nie zabolało.
konsi52 - Pon 20 Kwi, 2009
Congo1234 na forum jest wiele osób, które przedstawiły zdjęcia po operacji związanej z wędzidełkiem i w dużych szczegółach to opisali ;p poszukaj
Congo124 - Pon 20 Kwi, 2009
Nie no tak hehe, chociaz dzisiaj juz zmykam z kompa a jutro nie bardzo bede siedzial przed monitorem i bylbym wdzieczny jesli jednak ktos by to opisal, chce zeby ten watek byl takim moim gdzie bede pozniej mogl zadac jakies pytanie konkretnej osobie itp. nie jest to z lenistwa tak na marginesie:)
Seba081 - Wto 21 Kwi, 2009
Congo124, czy jak przy wzwodzie odsłonisz żołądź to coś boli?
Zbyt krótkie wędzidełko jest wtedy kiedy np ściągniesz napletek a on zaraz wraca na żołądź. Inny przykład to kłanianie się żołędzi, ale to jest zależne od tego jak daleko ciągniesz ta skórkę.
U zdrowego chłopaka po ściągnięciu napletka zwija się on do tego miejsca za żołędzią bo tam jest jego miejsce.
Jeśli będziesz na siłę ciągnąć to oczywiście wędzidełko będzie się napinać do granic wytrzymałości.
Moim zdaniem u ciebie jest wszystko ok, pójdziesz do lekarza to powie to co ja.
4 lata na forum stulejki robi swoje
Ludzie nie radźcie wszystkim robienie zabiegu, jeśli nie ma problemu przy ściąganiu
napletka podczas wzwodu to jest wszystko tak jak powinno być.
Congo124 - Wto 21 Kwi, 2009
Sebahehe uspokoiłeś mnie, bo szczerzez mówiąc nie palę się na jakieś zabiegi. Jak odsłaniam żołądź to nie mam problemów z jego odsłonięciem jak i sam napletek nie wraca samoczynnie, powiem więcej, że nawet muszę go z siłą naciągnąć z powrotem, ale to normalne Czyli mówisz, że u mnie raczej wszystko jest ok ? Nic mnie nie boli, czuć lekko, że napletek trochę "opina" to miejsce za żołędziem, ale to tez raczej normalne, nie nazwe tego bólem. Przestraszyłem się, że coś jest u mnie nie tak z tego względu, że ludzie mówią, że podczas wzwodu napletek powinien dalej chodzić niż tak jak ja mam na fotce zaraz za żołędziem, czy to prawda ? A może po prostu ja mam tak i tyle i nie ma w tym nic złego ?
Seba081 - Wto 21 Kwi, 2009
Congo124, co mam jeszcze dodać, prawidłowo potrafisz odsłonić żołądź w czasie wzwodu. Ta skora gdzieś musi się podziać... Daleko ściągnąć napletek mogą osoby które maja wycięte wędzidełko.
Jak pójdziesz do lekarza powie Ci to samo co ja, oczywiście jeśli chcesz wyciąć wędzidełko to ale na własny koszt.
Pozdrawiam
paolo27 - Wto 21 Kwi, 2009
Jeżeli przy odprowadzaniu napletka za koronę żołędzia nic cię nie boli, to chyba wszystko jest ok. Jeżeli podczas stosunku nie będzie bolało to na pewno jest ok i nie potrzebujesz jakiejkolwiek operacji.
Congo124 - Sro 22 Kwi, 2009
Nic mnie nie boli, jednak czuć że napletek trochę mocniej opina to miejsce za żołędziem, ale to chyba normalne prawda ? Dodatkowo, że miałem problem stulejki, ale udało mi się rozciągnąć napletek i teraz nie mam żadnego problemów z jego zdejmowaniem. Natomiast jeśli chcę na siłę przesunąć napletek dalej w czasie wzwodu, daleko za żołądź to już pojawia się ból, ale skoro mówicie, że daleko ściągac mogą tylko z osoby z usuniętym wędzidełkiem to chyba normalne, że skoro je teraz mam to pojawia się ból jeśli chcę go dalej ściągać prawda ?
Seba081 - Czw 23 Kwi, 2009
Congo124, nie ciągnij za daleko bo to sensu nie ma, napletek ma się zwinąć
za żołądź i na tym koniec.
Co do dawnej stulejki to zostaje ćwiczyć, to przecież nie takie trudne codziennie omyć żołądź a przy robieniu siku odciągnąć skórkę
|
|