Krosty i plamki - Grzybica - czym leczyć ??
mietek158 - Sro 15 Kwi, 2009 Temat postu: Grzybica - czym leczyć ?? Witam czym leczyć grzybicę ?? czy to grzybica czy coś innego ..??
niżej zdjęcia
dzięki ...
3tom - Sro 15 Kwi, 2009
To nie jest grzybica.
mietek158 - Sro 15 Kwi, 2009
czyli to coś innego uczulenie czy co ?? da się to jakoś zdiagnozować i czym to leczyć jeżeli wymaga leczenia - dzięki
guciozal - Sro 15 Kwi, 2009
To chyba nie jest nic ... prosaki?
BASF - Sro 15 Kwi, 2009
Troszkę zaczerwieniony żołądź ale nie widać aby była to grzybica. Masz jeszcze jakieś objawy opróćz zaczerwienienia? Mam na myśli tutaj nieprzyjemny zapach, swędzenie, łuszczenie się skóry na żołędzi?
mietek158 - Sro 15 Kwi, 2009
nieprzyjemny zapach tak , łuszczenie się skóry raczej nie , swędzenie też raczej nie , staram się jak mogę o higienę , możliwe jak wyczytałem na innych postach że to wina mydła , bo im bardziej się staram tym jakby gorzej . Jak możecie polecić jakiś lek to zakupię , ogólnie nic mi się nie dzieje ale to taki "dyskomfort"
ps. Fajnie że takie forum jest i że specjaliści się wypowiadają . dzięki
BASF - Sro 15 Kwi, 2009
Zmień mydło i proszek do prania to na początek.
3tom - Sro 15 Kwi, 2009
Tak naprawdę to ja nie wiem o co Tobie chodzi? Dla mnie jest to normalny penis. Jeśli chodzi Tobie o grudki perliste /te na koronie żołędzia/ to z nimi nic się nie robi tym bardziej, że są małe. A jeśli chodzi o zaczerwienienie i nieprzyjemny zapach to przemywaj Rivanolem i używaj mniej mydła. Do przemycia główki wystarczy trochę mydła lub żelu i trzeba spłukać wodą. Jeśli jesteś uczulony na mydło to dochodzi do podrażnienia i im bardziej myjesz tym zapach jest bardziej nieprzyjemny.
|
|