Luźne dyskusje o męskich sprawach - Pytania na temat penisa i masturbacji...

Kakadu181 - Nie 12 Kwi, 2009
Temat postu: Pytania na temat penisa i masturbacji...
Czy masturbacja powoduje ślepotę?
Tak, jeśli trafisz spermą w swoje oko, to oślepniesz. Chwilowo.

Mam owłosione dłonie. Czy za dużo się onanizuję?
Oczywiście, inaczej nie zadawałbyś głupich pytań.

Walę konia kilka razy dziennie. Ostatnio wyskoczyła mi cała masa pryszczy. Czy może mieć to związek z częstą masturbacją?
Może, pod warunkiem, że po wytrysku smarujesz sobie twarz spermą. Radzimy od razu połykać.

Jestem łysy jak kolano w okolicach krocza. Moi koledzy już dawno mają włosy łonowe. Czy za dużo się masturbuję?
Być może. Jeśli ci to przeszkadza, poczekaj aż tata wyjdzie z kąpieli, ogłusz go, nożyczkami pozbaw włosów łonowych i za pomocą Kropelki lub zszywacza zamocuj u siebie. W razie wpadki tłumacz, że chciałeś zrobić perukę wackowi, bo w zimie chłodno mu w łeb.

Wraz z kolegami założyliśmy się, kto z nas na koniec szkoły będzie mieć większe przyrodzenie. Ostatnio zauważyłem, że po każdej masturbacji pomiary za pomocą szkolnej linijki (10-centymetrowa wystarczy) są coraz mniejsze. Co się dzieje?
Gratulacje, stajesz się dziewczynką. Już niedługo zaczną ci rosnąć dwie nowe zabawki.

Nie mogę sikać na stojąco, bo mój penis nawet w stanie spoczynku znacznie odchyla się w prawo. Koledzy twierdzą, że za dużo walę konia.
Czy to prawda?

Prawda, gdybyś walił mniej odchylałby się w lewo.

Mam 25 lat i jestem prawiczkiem. Wielokrotnie miałem okazję zaliczyć, ale zawsze spuszczałem się za szybko - wystarczało już same zapewnienie, że laska ma na mnie ochotę. Jako nastolatek często się masturbowałem. Czy to przez to mam problemy z przedwczesnym wytryskiem?
Nie, ale na wszelki wypadek nadal udawaj, że jesteś impotentem.

Podobno masturbacja powoduje AIDS. Czy to prawda?
Prawda. Masturbacja powoduje dodatkowo chorobę sierocą, syndrom Edypa (pozdrów mamę) oraz Parkinsona. Choć to ostatnie akurat bywa pomocne przy masturbacji.

Śmierdzi mi z ust. Tata powiedział, żebym nie walił tak często konia, ale myślę, że nie ma racji. Pomóżcie.
Masz rację. Zapisz się na intensywny kurs szczotkowania zębów.

Jestem zaniepokojona, gdyż na lekcji religii katechetka powiedziała, że za każdym razem, gdy nasze ręce wędrują pod kołdrę i robią rzeczy-o-których-nie-mówimy, Bóg zabija jednego szczeniaczka. Czy to możliwe?
Sądząc po twoim pytaniu, owszem - Bóg zabija. Twoje szare komórki

andrzejgadar - Nie 12 Kwi, 2009

Buahahaha. Wpadłem pod biurko :lol: :lol: :lol: :D :D :D
joker81 - Nie 12 Kwi, 2009

:?: :mrgreen:
guciozal - Nie 12 Kwi, 2009

Wy się nie śmiejcie! Czysta prawda ;/
Kornik93 - Pon 13 Kwi, 2009

ja znam jeszcze głupsze pytania typu: "Jak się bardzo podniece to się robi bardzo sztywny, boję się go ruszać, czy możliwe jest, że się złamie...? " <haha> po buszujcie troche po amatorskich forach i bedzie pełno takich ,,perełek" :D