Stulejka - Problem ;/
DiDzejBi - Nie 12 Kwi, 2009 Temat postu: Problem ;/ Wiem ze pewnie takich tematow bylo wiele, ale mam nadzieje, ze ktos mi pomoze
Mam 16 lat i w dziecinstwie mialem problemy ze stulejka, lecz wyleczylo mi sie wszystko bylo ok. Musialem sciagac skorke itp. Lecz nie wiem czy teraz znowu nie powrocilo
Moge zdjac skore z napletka gdy jest on w stanie spoczynku, lecz gdy stanie dochodzi do polowy i dalej bardzo boli czytalem juz rozne tematy, ze stulejka to i tamto lecz u mnie jest z tym roznice, ze czasem juz prawie dochodzi do konca skorka, wiec mam cicha nadzieje, ze uda sie bez lekarza
ZBardzo bym prosil o linki do jakis tematow gdzie np opisane sa cwiczenia napletka itp
Z gory thx
Phobos - Pon 13 Kwi, 2009
Napletek, to skóra więc się da go rozciągnąć. Zsuń napletek gdy Ci nie stoi a potem postaw penisa na baczność, gdy będzie bolało staraj się już nie podniecać i za chwilę znowu postaw itd. Staraj się co dziennie robić tak przez jakieś 10min.
[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 ]
Zajrzyj też tu ciepła woda pomoże rozciągnąć napletek
Seba081 - Sro 15 Kwi, 2009
Phobos, ty chcesz żeby chłopakowi amputowali penisa?
Przecież on może dostać załupka, ja coś takiego miałem i nie polecam.
Masz poczytaj sobie Phobos http://mediweb.pl/firstaid/wyswietl_vad.php?id=55
DiDzejBi, nie będę owijać w bawełnę, też kiedyś w twoim wieku miałem
stulejkę i myślałem jak ty.
Ćwiczyłem napletek, nawet były rezultaty do czasu aż kiedyś przesadziłem i skorka
popękała. Wtedy zaczęły powstawać blizny i napletek robił się z roku na rok coraz węższy.
Pewnego razu podczas mycia żołędzi dostałem wzwodu i nie zdążyłem odprowadzić napletka. Pamiętam jak się wtedy strachu najadłem, ale udało mi się samemu założyć skórkę. Chyba wtedy właśnie postanowiłem pójść na zabieg, za nim do tego doszło
stulejka postępowała do momentu aż miałem problem żeby się odlać.
Całej swojej historii nie będę pisać, ćwiczenia tak ale tylko przy malej stulejce.
|
|