Krosty i plamki - Opryszczka? Grzybica? a może coś innego? FOTKI
czes123121 - Czw 09 Kwi, 2009 Temat postu: Opryszczka? Grzybica? a może coś innego? FOTKI Witam, zauważyłem dzisiaj czerwone plamki na żołędziu - nie boli mnie, ani nie swędzi. Tydzień temu byłem na saunie i w jacuzzi - czy mogłem to tam złapać? Później kochałem się z moją dziewczyną. Jednak u niej niej jest wszystko wydaje się w porządku. Co to może być? Czy mogłem się zarazić od niej mimo że nie widać oznak choroby? Czy ona też powinna się leczyć i oczywiście jak to leczyć? Iść do urologa czy dermatologa? Czy do tych lekarzy potrzeba skierowanie od lekarza rodzinnego? Z góry dziękuje
3tom - Czw 09 Kwi, 2009
Ja czasami też mam takie coś. Przemywam Rivanolem w płynie i mi znika.
BASF - Czw 09 Kwi, 2009
Może to być stan grzybiczny. Tak jak powyżej Rivanol lub Clotrimazol.
Seba081 - Czw 16 Kwi, 2009
czes123121, mnie też coś takiego wyskoczyło z 3 razy, do dzisiaj nie jestem pewien skąd to się wzięło. No chyba nie jestem uczulony na własne nasienie....
Od 9 kwietnia pewnie już to zniknęło, w moim przypadku gdzieś po 4 dniach już śladu nie było.
paolo27 - Pon 18 Maj, 2009
Do dermatologa i będzie po kłopocie. Jakis rodzaj grzybicy. Stawiam na drożdżaki, bo tak własnie wyglądają poza tym u kobiet zwykle nie dają popalić tak jak facetom.
thundercat - Wto 19 Maj, 2009
tez mam cos takiego tylko jak by delikatniejsze, własnie napiszcie jak to jest z takimi lekarzami? jak wyglada wizyta? Ja mam juz to kilka miesiecy i to jest tak ze jednego dnia jest a drugiego znika (jak sie zapisze do lekarza i akurat nie bedzie )
qwedsa - Sob 04 Lip, 2009
Czy po smarowaniu Rivanolem miejsca te mogą zrobić się żółte?
BASF - Sob 04 Lip, 2009
Jak najbardziej tak.
|
|