Krosty i plamki - Znowu.. Uczulenie ?
XTest - Sro 08 Kwi, 2009 Temat postu: Znowu.. Uczulenie ? A Wiec tak.. około rok temu pisałem już o tym lecz problem się powtórzył. Miałem zapalenie ucha, brałem antybiotyk (Augumentin) i pojawila mi się dziwna, swędząca i boląca wysypka na napletku oraz żołędzi + Pęcherzyki, obrzęk itp. Teraz problem sie pojawia.. znowu zapalenie ucha.. (Zdarza mi się co jakiś czas) lecz teraz problem jest troszke inny ponieważ do dziś nie brałem żadnych leków. A wysypkę i obrzęk mam od wczoraj. Czy to możliwe, że bakterie (Bakteryjne zapalenie ucha) które wywołały zapalenie w jakiś sposób oddziałują na mojego Szefa ? Bądź co bądź zapalenie ucha to nic innego jak zapalenie "skóry" w uchu..
Czekam na odpowiedź ..
3tom - Sro 08 Kwi, 2009
Zapalenie ucha zewnętrznego najczęściej wywołuje wirus opryszczki. U Ciebie prawdopodobnie przy zapaleniu ucha występuje także opryszczka narządów płciowych. Objawy które występują na Twoim penisie wskazują na opryszczkę. Ale najlepiej spytaj się lekarza czy u Ciebie tak jest.
XTest - Pią 10 Kwi, 2009
Następny problem.. skóra.. Dodaje fotki.. sorka za jakość.. aparat mam zepsuty to komórką robiłem
Jak widać jest spuchnięty.. swędzi.. czasami boli.. Może jakaś maść? Cokolwiek
Licze na pomoc
3tom - Pią 10 Kwi, 2009
Przemywaj Rivanolem.
andrzejgadar - Pią 10 Kwi, 2009
Jak zaawansowana drożdżyca to wygląda.
crotlimazolum
vit. B compositum
A najlepiej to się do lekarza wybrać.
panasonic74 - Sob 11 Kwi, 2009
kiedy występuje ból? przy dotykaniu czy ciagle? przy myciu? co z pęcherzami? znikaja czy sa ciągle? jakie koloery tego masz> jadnakowy na całej zmianie czy rózne?
|
|