Stulejka - stulejka albo cos innego
baran9 - Czw 02 Kwi, 2009 Temat postu: stulejka albo cos innego bym mógl to nazwac stulejką ale nie wiem bo skórka jest bardzo mocno i to bardzo mocno przyklejona do rzołędzia nie wiem co mam robic czy jest na to sposub lub ćwiczenia albo mam isc do lekarza błagam na kolanach pomószcie mi blagam [/b]
[ Dodano: Czw 02 Kwi, 2009 ]
acha i sory za orty jesli som!!!
marcian - Sob 04 Kwi, 2009
Witam mam 18 lat jeszcze nie współżyłem z kobietą ale chodzę już z dziewczyną 4 miesiące i dojdzie do tego. Mój problem jest taki że gdy penis nie jest w zwodzie skórka schodzi bez problemu, czasami robią się takie fałdy jakby zaokrąglenia ale wszystko przechodzi bez bólu zaś gdy penis jest w zwodzie to już nie jest tak łatwe skórka schodzi do połowy i dalej nie chce. Czy to jest stulejka?? Czytałem na innych forach że jak ktoś ma stulejkę, podczas masturbacji wytrysk strasznie ich boli ja muszę dodać że takich bólów nie miałem i nie mam. Proszę o szybką odpowiedź.
guciozal - Sob 04 Kwi, 2009
Tak, to jest stulejka marcin,
baran9 - Sob 04 Kwi, 2009
dobra tam doszlem do wniosku rze nie mam arz tak bardzo sklejonego bo jest srednio sklejony :DDDD
guciozal - Sob 04 Kwi, 2009
Ja rozumiem, że są choroby itp... Ale ściągnij sobie np. Mozilla Firefox który podkreśla błędy ortograficzne, bo czegoś takiego się nie da czytać. I nie spamuj emotikonkami.
andrzejgadar - Sob 04 Kwi, 2009
Rzeczywiście baran i to z podstawówki albo z dychy. Bo nawet jakby miał dysmózgowie jakieś to nie napisze "rze" zamiast "że".
baran9 - Nie 05 Kwi, 2009
Cytat: | no co ty tylko ja na chama pisze |
[ Dodano: Nie 05 Kwi, 2009 ]
sory poprawka andrzejgadar napisał/a: | Rzeczywiście baran i to z podstawówki albo z dychy | no co ty ja to na chama pisze
marcian - Nie 05 Kwi, 2009
guciozal napisał/a: | Tak, to jest stulejka marcin, |
Ale ja dużo o tym czytałem i oglądałem zdjęcia i moim zdaniem nic nie wskazuje na to że mam stulejkę. Może są jakieś inne metody prócz zabiegu??
randy - Pon 06 Kwi, 2009
O stulejce mówimy wówczas, gdy są problemy ze zsunięciem napletka z żołędzi (w spoczynku lub wzwodzie) - inaczej mówiąc, jak otwór w napletku jest zbyt mały, aby mogła się przecisnąć główka.
Z Twojego pierwszego postu w tym temacie ewidentnie wynika, że masz stulejkę. Musisz spróbować to rozciągnąć, lub iść do lekarza na zabieg.
Pozdrawiam!
marcian - Pon 06 Kwi, 2009
A czy są jakieś metody na rozciągnięcie skórki?
randy - Pon 06 Kwi, 2009
Musisz ją rozciągać w trakcie kąpieli pod ciepłą wodą. Było to gdzieś na tym forum opisane. Musisz trochę poszukać i poczytać.
Seba081 - Wto 07 Kwi, 2009
marcian, tylko jak zauważysz małe pęknięcia skory to nie warto rozciągać dalej...
Ja tak robiłem i zrobiła mi się później całkowita stulejka, nawet odlać miałem się problem
|
|