Luźne dyskusje o męskich sprawach - Codzienie się spuszczać czy to zdrowe??
Chakuza7 - Pią 27 Mar, 2009 Temat postu: Codzienie się spuszczać czy to zdrowe?? Jak myślicie??
BASF - Pią 27 Mar, 2009
Jak najbardziej. Im częsciej tym lepiej.
Chakuza7 - Pią 27 Mar, 2009
Serio??Nie ma po częstej masturbacji jakiś powikłań??
BASF - Pią 27 Mar, 2009
Czy to onanizm czy to sex nie ma przeciwskazań. Im częściej tym lepiej.
Chakuza7 - Pią 27 Mar, 2009
No to nie ma źle, pozdrawiam!!!
BASF - Pią 27 Mar, 2009
| Chakuza7 napisał/a: | | No to nie ma źle, pozdrawiam!!! |
Spokojna głowa. Korzystaj ile wlezie
Na zdrowie.
radi - Sro 15 Kwi, 2009
Zdrowe, zdrowe. Masturbacja oczyszcza prostatę, zmniejszając ryzyko nowotworów.
Więc, wal na zdrowie!
kocurek - Sro 15 Kwi, 2009
| radi napisał/a: | Zdrowe, zdrowe. Masturbacja oczyszcza prostatę, zmniejszając ryzyko nowotworów.
Więc, wal na zdrowie! |
zgadzam się, jednak sugerowałbym panowanie nad tą częstotliwością. możesz mieć potem problemy przy współżyciu - zbyt szybko możesz dochodzić, a może będziesz miał też problem dojść bo jedynie dotyk twojej ręki będzie w stanie cię stymulować.
więc wal śmiało, ale jednak z głową
Seba081 - Czw 16 Kwi, 2009
Wiecie, moze mnie i zlinczujecie ale ja ostatnio przestałem to robić.
Uzależniłem się od tego do tego stopnia że nie czuje potrzeby posiadania kobiety.
Do tego wszystkiego ta czynność mnie nudzić zaczęła, ostatnio odkryłem że podczas
polucji można mieć fajne sny z orgazmem
guciozal - Czw 16 Kwi, 2009
Ym seba? A ty przypadkiem nie jesteś gejem? Xd
Seba081 - Czw 16 Kwi, 2009
guciozal, nie bo faceta też nie mam Wole kobiety ale te co spotykam to mnie denerwują...
3tom - Pią 17 Kwi, 2009
| Seba081 napisał/a: | | guciozal, Wole kobiety ale te co spotykam to mnie denerwują... |
To zmień otoczenie. Zacznij chodzić w inne miejsca, to spotkasz innych ludzi, inne kobiety.
Seba081 - Pią 17 Kwi, 2009
No ostatnio zapisałem się na kurs pływania, mam w grupie 2 laski które mi się podobają
Leo8 - Pią 17 Kwi, 2009
| Seba081 napisał/a: | No ostatnio zapisałem się na kurs pływania, mam w grupie 2 laski które mi się podobają |
Jeżeli już chcesz poderwać którąś to jedną z nich, bo takto założysz kolejny temat na tym forum o tym którą masz rzucić
|
|