Krosty i plamki - Pomocy problem z penisem!!!
lukas003 - Wto 24 Mar, 2009 Temat postu: Pomocy problem z penisem!!! Witam,
Wczoraj pojawił się problem z moim ptakiem. Na około główki pojawiło się zaczerwienienie, i pokazały się malutkie czerwone kropeczki, swędzi i piecze jest to bardzo uciążliwe. Możliwa przyczyna. - 2 dni temu zbyt dużo stosunków odbyłem z moją dziewczyną i podrażniłem sobie penisa. bolał mnie chyba obtarłem za bardzo. No i dzien pużniej pojawiło się to co na zdjęciu. Od razu pobiegłem po RIVANOL i moczę zaczerwienienie w roztworze rywanolu dosc często. Jak mam sobie z tym poradzić? Co to może być? Nie mogę czekać pomocy! p.s jeżeli chodzi o higienę miejsca intymnego to nie jest to dla mnie problem myję się bardzo dokładnie 2 razy dziennie.
3tom - Wto 24 Mar, 2009
Masz podrażnienie. Nie używaj za dużo mydła. Mydło jeszcze bardziej podrażnia.
Rivanol jest dobry. Ja go tez używam. No niestety, ale na efekty musisz trochę poczekać.
lukas003 - Wto 24 Mar, 2009
Ufff kamień spadł mi z serca. Czyli po prostu mam nadal używać Rivanolu i czekać aż będzie lepiej? Dzięki za pomoc. a czy sok z aloesu który ma działanie przeciwzapalne też można zastosować?
3tom - Wto 24 Mar, 2009
Soku z aloesu nie stosowałem.
Ale chyba nie chcesz używać go do smarowania, bo sok z aloesu jest do picia.
Jeśli chodzi o działanie przeciwzapalne to on działa na takiej zasadzie jak aspiryna.
|
|