Inne problemy - Nie umiem sikać na stojąco.
karo1666 - Nie 22 Mar, 2009 Temat postu: Nie umiem sikać na stojąco. Witajcie,
jestem tu nowy. Ojciec nie nauczył mnie pewnej rzeczy, podstawowej rzeczy, którą jest sikanie.
Nie umiem sikać na stojąco, tak jak moi koledzy. Boję się podejść do pisuaru, kiedy oni są na przerwie. Nie jestem gejem, ale gdy podchodze i chce zaczac - dostaję erekcji. Wtedy to już nie idzie w ogóle. A poza tym podglądają...
Nie mogę jeździć na żadne obozy, wycieczki klasowe itd, właśnie z tego powodu... HELP ME!!!
P.S: To nie żaden żart! Ty umiesz, ja nie...
BASF - Nie 22 Mar, 2009
Ile masz lat??
karo1666 - Nie 22 Mar, 2009
14.
BASF - Nie 22 Mar, 2009
Dziękuję.
Za co? To pomoże mi ktoś?
BASF - Nie 22 Mar, 2009
Idź do taty niech Ci powie jak się sika.
krzysiekbyd - Nie 22 Mar, 2009
normalnie stajesz i sikasz !! chlopie chcial bym sie z toba zamienic ! ja ci dam moja chorobe
krzysiekbyd: a jaki masz problem? Przecież do dział inne problemy.
3tom - Nie 22 Mar, 2009
Nie pisz, że nie umiesz sikać na stojąco, tylko, że nie umiesz sikać w obecności innych osób.
Sikaj w kibelku.
karo1666 - Pon 23 Mar, 2009
Nie, bo chce do pisuaru...
aj2 - Pon 23 Mar, 2009
Tu nie chodzi o to ze nie umiesz a o to ze ci staje wtedy. hmm o czym ty wtedy myślisz??? Jak o jakieś ładnej lasce to znaczy ze wszytko z tobą OK
andrzejgadar - Wto 24 Mar, 2009
No to chodz do kibla jak tam nikogo niema.
vissour - Wto 24 Mar, 2009
Ja Cię rozumiem, też nie jestem w stanie się wysikać przy pisuarze ani w innych warunkach zakładających kolektywne oddawanie moczu, a mam lat nieco więcej. Zapewniam, że to nie jest duży problem i da się z tym żyć .
karo1666 - Wto 24 Mar, 2009
O niczym nie myślę, o tym żeby oddać mocz. Ani o facetach nie myślę, ani o kobietach. Może powinienem, coś z tym zrobić?
Rafal1995 - Wto 24 Mar, 2009
kolego mialem to samo tylko ze o ile pamietam jak mialem 4 latka, chodzi o to ze sie wstydzisz choc tego nie wiesz. mozesz sprobowac tak:
podchodzac do pisuaru, zacznij wypychac z siebie mocz, kiedy rozepniesz spodnie i wyjmioesz swojego czlonka szybciej pojdzie, mi to pomoglo
|
|