Stulejka - Napletek i pytanie
Congo124 - Nie 15 Mar, 2009 Temat postu: Napletek i pytanie Mam pytanie, dodalem rysunek aby bardziej zobrazowac o co mi chodzi. Czerwonym kolorem zaznaczylem napletek sciagniety z zoledzia, czy napletek powinien schodzic tak jak narysowalem, czy jescze dalej ?
BASF - Nie 15 Mar, 2009
Rewelacyjny rysunek
Tak jest dobrze jednak podczas stosunku powinien się zsuwać niżej.
Congo124 - Nie 15 Mar, 2009
Czy jesli przy wzwodzie napletek zsuwa sie tak jak narysowalem, ale przy pelnym zwodzie sa jescze problemy to czy cwiczenia rozciagajace moga pomoc ?
BASF - Nie 15 Mar, 2009
Nie wiem jakiego rodzaju to sa problemy. Opisz więcej.
Congo124 - Nie 15 Mar, 2009
No wiec w czasie spoczynku skora chodzi normlanie bez zadnych problemow, jesli penis jest w czasie wzwodu, ale nie pelnego to skora tez schodzi jednak juz z oporem i schodzi tak jak przedstawilem to na rysunku, to jest ta granica do ktorej mozna odciagnac napletek a jesli penis jest w pelnym zwodzie czyli zaraz przed wytryskiem to nie schodzi z zaledzia, niestety robie to dopiero od nie dawna wiec skora moze byc jescze nie rozsciagnieta, wczesniej bylo jescze gorzej...
[ Dodano: Sro 18 Mar, 2009 ]
Nikt nic nie wie ?
hunter23 - Nie 22 Mar, 2009
raczej za krótkie wędzidełko masz
Seba081 - Czw 26 Mar, 2009
Congo124, zsuwasz napletek do tego rowka za żołędzią, tam jest jego miejsce.
Jeśli podczas wzwodu czujesz lekko przyciasny napletek to może wystarcza same ćwiczenia.
Prawda jest taka że każdy chłopak powinien codziennie odciągać napletek przed oddaniem moczu. Taka czynność to ćwiczenie napletka
Jeśli przy pełnym wzwodzie nie potrafisz ściągnąć skorki to masz tzw stulejkę ukryta.
Na razie ćwicz regularnie ale nie przesadzaj żeby napletek nie zaczął pękać.
|
|