Luźne dyskusje o męskich sprawach - Kontakt z rodzicami

Wtajemniczony - Pią 13 Mar, 2009
Temat postu: Kontakt z rodzicami
Jaki macie kontakt ze starymi ?
3tom - Pią 13 Mar, 2009

Zacznij pomagać w domu. Jak będziesz z ojcem wspólnie coś robił to będziecie więcej rozmawiać. Więcej czasu będziecie wspólnie spędzać. Z czasem zaczniecie rozmawiać na różne tematy.
zdesperowanyxd - Sob 14 Mar, 2009

No tak, tylko, ze to tez zalezy od rodzaju ojca...
Gdy ja np pomagam mojemu (A nie jestem zielony w tych sprawach, ze np nie potrafie wiertarki w reku utrzymac itp ;p) to od razu zaczynaja sie podteksty typu: "boze jak Ty to robisz?!" "wez to inaczej!" "No jaka Łajza nawet szczotką nie potrafi sie poslugiwac" (zbieznosc rzeczy i sytuacji jest przypadkowa)
Wiec... Ty najlepiej znasz swojego ojca... wiesz co on lubi i co go denerwuje :p
Ale moj przedmowca ma racje :)

seba1 - Sob 14 Mar, 2009

zdesperowanyxd napisał/a:
No tak, tylko, ze to tez zalezy od rodzaju ojca...
Gdy ja np pomagam mojemu (A nie jestem zielony w tych sprawach, ze np nie potrafie wiertarki w reku utrzymac itp ;p) to od razu zaczynaja sie podteksty typu: "boze jak Ty to robisz?!" "wez to inaczej!" "No jaka Łajza nawet szczotką nie potrafi sie poslugiwac" (zbieznosc rzeczy i sytuacji jest przypadkowa)
Wiec... Ty najlepiej znasz swojego ojca... wiesz co on lubi i co go denerwuje :p
Ale moj przedmowca ma racje :)
tzn co twoj stary sie przypierdala do wszystkiego czy ty masz 2 lewe rece ??
zdesperowanyxd - Pon 16 Mar, 2009

Radze sobie :) i to bdb... Tylko on ma takie klimaty ^^ bo wiesz.. z ojcami roznie bywa :o