Inne problemy - Wpadka?

zamaskowany - Sro 11 Mar, 2009
Temat postu: Wpadka?
Siemka. Zabawiałem się ostatni oz moją dziewczyną - seks oralny itp. Było to 3 dni temu (poniedziałek). Moja dziewczyna "waliła mi" i na jej ręce było trochę pre-elaktujatu (czy jak to się pisze). Potem poprawiła sobie majteczki i podobno lekko otarła ręką o cipkę. Teraz spoznia sie jej okres o 5 dni. Czy to może być przyczyną?
kubahumiecki - Sro 11 Mar, 2009

to napewno nie jest przyczyna skoro okres spoznia sie o 5 dni a zdarzenie mialo miejsce 3 dni temu. A czasami tak bywa u kobiet ze okres sie spoznia

ale może po prostu spoznial sie 2 dni, a potem to go jeszcze dogniotło. poza tym wczesniej tez wiele razy sie tak bawiliśmy, ale nigdy nei doszedłem. sam preelaktujat.
zdesperowanyxd - Sro 11 Mar, 2009

Ja mialem ostatnio podobnie... Nie martw sie na zapas! wszystko bedzie dobrze, chociaz 5 dniowe spoznienie to dlugo...
BASF - Sro 11 Mar, 2009

Wbrew pozorom zajść w ciążę nie jest tak łatwo.

Dziewczyna powiedziała, że czasem nawet w ogóle nie miała miesiączki, więc bedę dobrej myśli.

BASF, Generalnie tak, ale los lubi być przekorny i niektorzy staraja sie lata o dziecko i nic, a czasem lekkie muśnięcie i już bobas na karku.

BASF - Sro 11 Mar, 2009

Owszem masz rację. Z tego co piszesz to Twoja dziewczyna na batdzo nieregularne okresy, więc ja nie przejmowałbym się. I jestem przekanany na 100%, że nie będzie w ciąży.
zamaskowany - Czw 12 Mar, 2009

Skoro tak mówisz to nabieram pewności.
Dzięki za pomoc ;)

No i zaniepokoił mnie także fakt, że bolał ją brzuch.

3tom - Czw 12 Mar, 2009

zamaskowany, a zdajesz sobie sprawę, że miałbyś duże problemy prawne gdyby ona zaszła w ciążę?

zdaje sobie sprawę. I wiem, że nie miałbym tylko problemów prawnych, ale także w życiu osobistym. Szkoła, rodzina itp.
seba1 - Czw 12 Mar, 2009

mial bys przejebane ziom jak tralala haha :lol:

i masz na przyszlosc nauczke 8)
wal panienke nastepnym razem!!!, w gumie !! :mrgreen: :mrgreen:
a konia se samemu wal :twisted: :twisted: :twisted:

Cytat:
mial bys przejebane ziom jak tralala haha :lol:

wiem o tym doskonale.

seba1 napisał/a:
i masz na przyszlosc nauczke 8)

I to jaką

Cytat:
wal panienke nastepnym razem!!!, w gumie !! :mrgreen: :mrgreen:

Nie kochałem się z nią. To był tylko seks oralny + petting.

Cytat:
a konia se samemu wal :twisted: :twisted: :twisted:

Ograniczam. Za bardzo przyzwyczaiłem się do swojego łapska i nie mogę dojść przy dziewczynie. BTW, wie ktoś jak temu zaradzić?

seba1 - Pią 13 Mar, 2009

no tez wlasnie ci pisze guma na pale i sie z nia "kochasz" zadnych petingow czy innych dziwadel sex i walenie a jak ci sie znudzi to wtedy kombinuj elo
zamaskowany - Sob 14 Mar, 2009

pierwszego razu nie chcę jeszcze przeżywać. Mam 14 lat chłopie.

A taki petting jest generalnie bezpieczny. W sumie BASF jest tutaj forumowym expertem, więc już mi obawy przeszły.

SweetestGirl - Sob 14 Mar, 2009

tak to właśnie jest jak nie świadomy skąd się biorą dzieci idzie do łóżka :) potem płacz i zgrzytanie zębów żeby dzidziusia nie było :| poza tym zgadzam się z chłopakami kochajcie się w gumie aby zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą i chorobami przenoszonymi drogą płciową. Zresztą w ciążę nie jest tak łatwo zajść także nie wiem skąd ta panika że ona mogła zajść! Okres czasem się może spóźniać z kilka dni min przez stres. A jeśli czasem nie ma okresu dłużej niż 2 tygodnie polecam jej iść do gina bo to nei jest normalne i może mieć jakieś problemy

Poza tym na następny raz powiedz dziewczynie aby zaobserwowała swoje dni płodne i niepłodne jak będziecie planować zbliżenie. Zresztą wy dzieci chyba nic nie wiecie w tych sprawach więc nie będę się produkować :mrgreen:

a jeszcze jedno. dziewcyzna powiedziała mi , że od roku miała regularne okresy.

więc ile % wskazuje wpadkę?

SweetestGirl - Sob 14 Mar, 2009

no na bank jest w ciąży jeśli twoje plemniki są kaskaderami :P
test niech zrobi 14 dni po stosunku z porannego moczu to wykaże co będzie :) A nie będzie nic bo nie miałeś wytrysku w niej w dni płodne :) poczytaj trochę o zapładnianiu chłopczyku! a w pre ejakulacie nie stwierdzono że występują plemniki więc tym bardziej nie panikuj :| doucz się trochę !

I Pomyśl Trochę Logicznie!!Jak z takiego kontaktu może być ciąża :mrgreen:

seba1 - Sob 14 Mar, 2009

ty a jeszcze jedno ziom apropo sex oralny masz zasoba to sprubuj analnego spodoba ci sie WIERZ MI !! :wink: :wink: :twisted: a reszta jak dorosniesz 8)
aa
i 2 sprawy:
tylko z dziewczynami!!
i w gumie!!

dla bezpieczenstwa ;)

andrzejgadar - Sob 14 Mar, 2009

seba1, ile ty masz lat?

SweetestGirl, ale gdzieś czytałem, że i w preejaktulacie są plemniki.

seba1, zanim napsizesz posta to pomyśl. I ładuj więcej emotek. Bez emotek piszą same n00by.

seba1 - Sob 14 Mar, 2009

andrzejgadar napisał/a:
seba1, ile ty masz lat?
przepraszam?? .. to pytanie nie jest chyba na miejscu ... lol
zamaskowany - Nie 15 Mar, 2009

seba1 napisał/a:
przepraszam?? .. to pytanie nie jest chyba na miejscu ... lol

Jest analogiczne do twojego zachowania na forum.