Zagięcie prącia - W dół... jaka pozycja?
mario999 - Wto 10 Mar, 2009 Temat postu: W dół... jaka pozycja? Witajcie.
Mój penis jest bardzo skrzywiony w dół (na 1 fotce zwód niepełny, na 2 już tak, ale słaby kąt zdjęcia :/), dlatego mam pytanie w jakiej pozycji najlepiej uprawiać seks aby było i wygodnie i aby zaspokoić i siebie i dziewczynę?
paolo27 - Wto 10 Mar, 2009 Temat postu: Dziwne pytanie.. To zależy od tego w jakiej Tobie i jej się będzie podobało. Zazwyczaj wrazliwsza jest przednia ściana pochwy na której znajduje się tzw punkt G. Tym samy powinno być fajnie np na tzw pieska i na pewno wygodnie przy takim zakrzywieniu, ale najlepiej będzie jak popróbujesz sam..
3tom - Sro 11 Mar, 2009
Mam takie samo zdanie jak paolo27.
Dodam tylko jeszcze, że niektóre kobiety mają wrażliwą tylną ścianę pochwy.
seba1 - Sro 11 Mar, 2009
proponuje dogury nogami
krzysiek28 - Sro 17 Cze, 2009
mario999, od tylu bedzie idealnie
mikusik - Sob 11 Lip, 2009 Temat postu: pomoc mialem tak samo jak wy chlopaki i przeczytalem gdzies zeby trzymac penisa w majtkach do gory. Ja tak robilem i pomoglo jest na prawde prosciutki. Tylko trzeba troche czasu zeby sie wyprostowal, zycze wam powodzenia;)
BASF - Sob 11 Lip, 2009 Temat postu: Re: pomoc
| mikusik napisał/a: | | mialem tak samo jak wy chlopaki i przeczytalem gdzies zeby trzymac penisa w majtkach do gory. Ja tak robilem i pomoglo jest na prawde prosciutki. Tylko trzeba troche czasu zeby sie wyprostowal, zycze wam powodzenia;) |
A ja Ci nie wierzę, bo noszę tak penisa 11 lat i nie wyprostował się ani milimetra.
nakrętka - Wto 14 Lip, 2009
Człowieku, jak to jest bardzo zakrzywiony penis to co ma powiedzieć ktoś z zakrzywieniem w granicach 60 stopni i więcej?! Puknij się w głowę albo nią rusz. Nie przyszło Ci do głowy takie słowo jak EKSPERYMENT?, a nie pisanie postu...mam bardziej krzywego i to na dwa wiatry i żadnych problemów nie ma. Trzeba tylko trochę poćwiczyć:)
|
|