Masturbacja - Tak jakby brak czucia...
ptasznik15 - Wto 03 Mar, 2009 Temat postu: Tak jakby brak czucia... Coś mnie nie pokoi - od jakiegoś czasu mam jakby brak czucia w prąciu (tzn. masturbacja jakby już nie sprawiała tyle przyjemności). Również występuje pieczenie i taki lekki ból, a żołądź i napletek są takie suche i gdy jedno na drugie nachodzi również pojawia się takie nieprzyjemne pieczenie - Help, czym to może być uwarunkowane?
3tom - Wto 03 Mar, 2009
Może się przetrenowałeś? Wszystko jest dla ludzi, ale trzeba robić z umiarem.
ptasznik15 - Wto 03 Mar, 2009
1, 2 razy na dzień??? i takie beznadziejne konsekwencje?
kermit14 - Wto 03 Mar, 2009
zrób sobie przerwa i powiną przejść
ptasznik15 - Wto 03 Mar, 2009
A jak długo np?
Nie żebym był erotomanem - ale i tak trudno wytrzymać nawet w tym stanie, pomimo że trzeba się wysilić.
P.S Aha i zapomniałem dodać że z erekcją też nie za kolorowo ostatnio - ja mam 18 lat.
3tom - Wto 03 Mar, 2009
Masz 18 lat, onanizujesz się 1 - 2 razy dziennie i mimo problemów ze wzwodem nie możesz wytrzymać bez walenia tzn., że się uzależniłeś od masturbacji. Jesteś przyzwyczajony do tego i gdy będziesz miał dziewczynę to będziesz miał problemy związane z seksem. Musisz sobie dać spokój na dłuższy czas, aż miną problemy. To może być trudne, ale jest wykonalne. Później możesz się masturbować 1 - 2 razy, ale na tydzień. pozdr.
|
|