Stulejka - POMOCY

Speedy - Sro 25 Lut, 2009
Temat postu: POMOCY
Co mam z tym zrobić? Mam 16 lat. Mój penis jest wykrzywiony w dół. A kiedy ściągam skórkę bardzo boli :/ Bardzo prosze o pomoc. Tutaj daje fotki:

http://www.fotosik.pl/pok...8b0a0f38b5.html
http://www.fotosik.pl/pok...c34b2aaf2d.html

andrzejgadar - Sro 25 Lut, 2009

Ja tam żadnych zdjęć nie widzę.
3tom - Sro 25 Lut, 2009

Kliknij prawym przyciskiem myszy, a następnie ''Pokaż obrazek''.
andrzejgadar - Sro 25 Lut, 2009

Tak, no ja to wiem, bardziej chodziło mi o poprawienie kodu w poście :)
No cóż, stulejka, tak więc idź do lekarza i lekarz stwierdzi co z tym zrobić.
Poza tym zaraz się pewnie Seba odezwie i powie resztę.

Speedy - Pią 27 Lut, 2009

Nie ma innego wyjścia niż lekarz??
andrzejgadar - Sob 28 Lut, 2009

No ale wizyta u lekarza to nic strasznego i niema się czego wstydzić. Lekarz po prostu się na tym zna i znajdzie jakiś sposób, żeby Ci pomóc.
Widzę, że Seba coś zajęty jest...

Speedy - Sob 28 Lut, 2009

Pamiętam jeszcze, że jak miałem 5,6 lat to musiałem właśnie ćwiczyć, żeby ją ściągać.
Seba081 - Nie 01 Mar, 2009

andrzejgadar, Seba ostatnio udziela się na kilku forach, widziałem temat ale jakoś czasu nie było żeby napisać.
Speedy, widziałem na zdjęciu że przy wzwodzie ściągnąłeś napletek, jeszcze nie jest tak źle :) Poćwicz podczas kąpieli skórkę, tylko nie na sile, tak żeby nic nie popękało.
Co do skrzywienia no to tu chyba bez lekarza się nie obejdzie...

Widzę że jesteś z Krakowa, ja tam swoja stulejkę miałem robioną w Ars Medica przez dr. Fortunę

azes - Pon 02 Mar, 2009

Kazdy penis jest inny jeden zakrzywiony do gory ,drugi w lewo, a trzeci w prawo, wiec to jest normalne. Z sondy wynika ze najwiecej jest zakrzywionych w lewo ;o. A co do problemu, to poprzednicy juz ci poprawnie odpowiedzieli wiec tylko lekarz zostaje, choc wiem ze i tak pewnie szybko sie tam nie wybierzesz, moze sprobuj se go jakos rozciagac w cieplej wodzie( w czasie kapieli np) a z czasem sie to moze polepszyc i bol zniknie, chociaz lekarza i tak nie unikniesz(ale to dopiero jak bedziesz rozpoczynal zycie seksualne) :)
Speedy - Czw 05 Mar, 2009

Seba081 jak ściągam napletek przy wzwodzie, to tak jakbym miał za krótkie wędzidełko, bo cholernie boli.

azes a co, gdybym np. chciał rozpocząć życie seksualne teraz :P musiałbym iść wcześniej do lekarza?

interela - Sob 07 Mar, 2009

Wygląda na to że masz zbyt krótkie wędzidełko. Ale zanim pójdziesz do lekarza, poćwicz jeszcze trochę rozciąganie. Pamiętaj tylko że zawsze po rozgrzaniu i nigdy w zwodzie. Zsuwaj też naplętek z żołędzi bardzo często. Z czasem ból zniknie bo zbyt krótkie wędzidełko to tylko skóra i też się rozciąga. Zciągaj skórkę w wzwodzie i przytrzymuj w dole (najdalej jak się da) przez minutę, dwie. Powtarzaj w seriach. Ćwicz codziennie ale rób przerwy aby skóra miała czas rosnąć.
Ćwiczenia zaś rozciągające (po rozgrzewce) rób co drugi dzień. Ciągnij całą dłonią dość silnie (ale aby nie odczuwać bólu). Ciągnij do góry, przytrzymuj na 10 sekund i popuszczaj. Nie dopuść do wzwodu. Jeśli już to odczekaj aż opadnie. Rozciągaj też na lewo i prawo. Rób w seriach po 15 - 20. Przynajmniej 3 serie. Rozgrzewka wodą i takimi samymi ćwiczeniami tylko słabiej i krócej.

Speedy - Nie 08 Mar, 2009

interela dziękuje bardzo za radę. A po jakim czasie takie rozciąganie może przynieść efekt?