Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wstyd i skrępowanie w obliczu nagości przed bliskimi
Hubertttus - Pon 23 Lut, 2009 Temat postu: Wstyd i skrępowanie w obliczu nagości przed bliskimi Chiałbym poznać Wasze poglądy czy nie czulibyście się skrępowani gdyby musieliście sie rozebra do naga przed swymi znajomymi.Np.idziecie do lekarza z męskimi sprawami a lekarz jest waszym sąsiadem,z bloku, klatki lub sąsiadem z ulicy z którym spotykacie sie na ulucy w sklepie(na codzień).Lub jest to ojciec waszej koleżanki itp.Czy drugi przypadek jdziecie na basen bierzecie prysznic nago i wchodzi wasz sąsiad od was starszy kilka lat (lub młodszy) który nie jest waszym kumplem ale znacie się bardzo dobrze.I co Wy na to?
andrzejgadar - Pon 23 Lut, 2009
O nie, taka tragedia. Chyba bym się zaczerwienił i uciekł
3tom - Pon 23 Lut, 2009
A czego tu się wstydzić. Jak lekarz jest sąsiadem to jeszcze lepiej, bo pomoże załatwić wcześniej różne badania. A na basenie to niech sobie sąsiad popatrzy jak chce, w końcu On też będzie rozebrany.
Seba081 - Wto 24 Lut, 2009
Ja chyba miałem wszystkie przypadki, moja znajoma jest moim lekarzem rodzinnym
no i kiedy miałem krew w nasieniu to musiałem jej to wyjaśnić.
Jeśli była by potrzeba rozebrania się to nie robił bym problemów.
Na basenie w sobotę spotkałem młodszego kolegę z którym długo nie rozmawiałem
ponieważ się wyprowadził.
On myl się w kąpielówkach a ja bez, jak zobaczył ze ja nic nie mam na sobie to tez zdjął i nie było problemu
Za to gadaliśmy dość długo bo było o czym
|
|