Inne problemy - prezerwatywy
pesent1990 - Czw 19 Lut, 2009 Temat postu: prezerwatywy mam penisa ok. 14 cm, niestety w obwodzie jest raczej skromnie, zastanawiam się czy przerwatywy nie bedą zbyt szerokie...? jezeli okazałoby sie , ze tak własnie jest , to co trzeba zrobic aby guma nie spadała podczas stosunku?
andrzejgadar - Czw 19 Lut, 2009
Kupić mniejsze.
BASF - Czw 19 Lut, 2009 Temat postu: Re: prezerwatywy
pesent1990 napisał/a: | mam penisa ok. 14 cm, niestety w obwodzie jest raczej skromnie, zastanawiam się czy przerwatywy nie bedą zbyt szerokie...? jezeli okazałoby sie , ze tak własnie jest , to co trzeba zrobic aby guma nie spadała podczas stosunku? |
Dziwię się dlaczego do chwili obecnej nie kupiłeś sobie standartowej prezeratywy i nie przymierzyłeś?? Wtedy wiedziałbyś czy musisz kupować mniejszą.
pesent1990 - Czw 19 Lut, 2009
gdzies czytałem, ze w Polsce ciezko dostac mniejsze prezerwatywy niz standardowe... stąd to pytanie.
andrzejgadar - Czw 19 Lut, 2009
jak ciężko? Na stacjach benzynowych masz wybór (np. Durex Close Fit o średnicy 49mm (classic mają 52mm))i w sexshopach też duży wybór. I jeszcze doradzą.
BASF - Czw 19 Lut, 2009
pesent1990 napisał/a: | gdzies czytałem, ze w Polsce ciezko dostac mniejsze prezerwatywy niz standardowe... stąd to pytanie. |
Spróbuj stanndartową a nie martw się na zapas
pesent1990 - Wto 24 Lut, 2009
nie kupilem prezerwatywy, ale za to zmierzylem obwod penisa, wyszło mi cos kolo 12-13 cm , porownałem z jakąs tam tabela i wyszło, ze to standardowy obwód europejski, czym sie zdziwiłem. To znacznie zmiejszyło moj, problem, jakos juz sie teraz o to nie martwie.
a tak kontynuując temat, to czy ktoś tutaj ma jakąs rade,co zrobic gdyby gumka była zbyt szeroka? bo ciekawi mnie, co wtedy trzeba zrobic... ?
andrzejgadar - Wto 24 Lut, 2009
a) wypchać watą ew. watoliną
b) kupić mniejsze gumki
|
|