Inne problemy - Zmiana koloru

Epot - Sro 18 Lut, 2009
Temat postu: Zmiana koloru
Od jakiegoś czasu po wytrysku zaczerwienia mi się żołądź, czasem cały (co chyba jest w miarę normalne) ale też czasem tylko od czubka żołędzia do mniej więcej jego połowy i właśnie to jego tylko częściowe zaczerwienienie mnie niepokoi. Dodam też że nie występuje to za każdym razem, czasem jak mam wytrysk to nie pojawia się żadne zaczerwienienie. Jak się pojawi to oni nie boli, nie piecze, nawet nie czuć nic jak się dotyka ale mimo wszystko chce się dowiedzieć czy to jest normalne mieć w połowie zaczerwieniony żołądź? :P
I jeszcze skóra dolnej części napletka (ta przy włosach łonowych) cały czas jest zaczerwieniona i nie wiem dlaczego?

andrzejgadar - Sro 18 Lut, 2009

Spróbuj coś dla poślizgu wziąć.
Cytat:
Dodam też że nie występuje to za każdym razem,

Może preejakulat daje poślizg? :)
Cytat:
I jeszcze skóra dolnej części napletka (ta przy włosach łonowych) cały czas jest zaczerwieniona i nie wiem dlaczego?

Spróbuj się dowiedzieć co może być przyczyną zaczerwienienia (podrażnienie, uczulenie, otarcie) może używaj przez jakiś czas czegoś innego do mycia.

Epot - Sro 18 Lut, 2009

Nie dodałem jeszcze że aktywny seksualnie jestem już dość długo, a ten problem pojawił mi się dopiero ze 2-3 tygodnie temu ;p
Znaczy przypuszczam że to zaczerwienienie napletka jest przez to że pod koniec 2008 pierwszy raz zgoliłem włosy łonowe tak na próbe pierwszy raz i możliwe że odrastające, szorstkie włosy go trochę podrażniły, czasami jednak wydaje mi się że skóra na napletku jest trochę za bardzo sucha.

andrzejgadar - Sro 18 Lut, 2009

No to nie wiem, zmień mydło (najlepsze są mydła dla dzieci typu kajtek czy bobas) i używaj kremu nawilżającego (też jakiegoś nie specjalnie aromatyzowanego, moze być też coś w stylu oliwki dla dzieci).