Stulejka - Pomocy ????

Tomas_00 - Sro 18 Lut, 2009
Temat postu: Pomocy ????
Mam taki problem. Kiedy mój penis jest w zwodzie to moge skórke naciagnac do połowy grzybka z lekkom trudnoscia a jak penis jest '' opadnięty'' to skórke moge sciagnac do końca bez problemów .. pomozecie ??
Hariko - Sro 18 Lut, 2009
Temat postu: Re: Pomocy ????
Tomas_00 napisał/a:
Mam taki problem. Kiedy mój penis jest w zwodzie to moge skórke naciagnac do połowy grzybka z lekkom trudnoscia a jak penis jest '' opadnięty'' to skórke moge sciagnac do końca bez problemów .. pomozecie ??

nie musi to byc zaraz stulejka..moze byc zwykle zwezenie skory napletka! nikt ci nie pomoze na odleglosc! wal do chirurga i niech on to zobaczy !!!

A nie da sie jakos zeby nie potrzebowal pomocy lekarzy np jak opadnie to kilka razy dziennie go naciagac ??
Seba081 - Sro 18 Lut, 2009

Uu, widzę stulejkę ;) sam to przerabiałem. Może na początek podczas kąpieli poćwicz skórkę bo czasami jak nie trenuje się napletka to on się kurczy.
Tylko nie rób nic na sile.
W moim przypadku przesadziłem i tylko pogorszyłem cala sprawę :(

mam 15 lat to moze troche poczwicze i zobacze jakie benda skutki.
Seba081 - Sro 18 Lut, 2009

Tomas_00 napisał/a:

A ma profilu podales ze masz 18 lat :)

Nie bo myslalem ze sie nie zaloguje ,...

[ Dodano: Sro 18 Lut, 2009 ]
czyli jak cwiczenie pomoze ??

andrzejgadar - Sro 18 Lut, 2009

Tomas_00 napisał/a:
lekkom

Tomas_00 napisał/a:
poczwicze

W wieku 15 lat ortografii nie znasz?
Seba081 napisał/a:
Tomas_00 napisał/a:

A ma profilu podales ze masz 18 lat :)

To już pomijam...

Możemy tylko zgadywać co to może być. Porozmawiaj z rodzicami (albo jak sie wstydzisz daj numer to zadzwonię i im powiem) że masz taki problem i udaj się do odpowiedniego lekarza. Nie wiem czemu wszyscy się tak boją pójść do lekarza. Oni od tego są, od tego oni są, od tego są! W Polsce jakoś wszyscy chcą wszystko leczyć na własną rękę nie patrząc na to że mogą sobie przy tym krzywdę zrobić.

Spróbuje pocwiczyc.
andrzejgadar - Sro 18 Lut, 2009

Itak zrobisz co chcesz....
interela - Sob 07 Mar, 2009

Twój problem nie wydaje się wielki. Po prostu zwężenie naplętka. Ja miałem całkowitą stulejkę i podczas ćwiczeć rozciągnąłem. Ćwiczyłem w zwodzie. Po rozgrzaniu wodą wystarczy nasmarować (linomag itp. ale nie maść cynkowa) potem naciągać i przytrzymywać. Codziennie dłużej i dalej. Przerywać jak będzie jakaś zmiana. Ja ćwiczyłem kilka razy dziennie i po kilku już dniach momogło. Efekt utrwalił się po kilku miesiącach.