Inne problemy - Dochodzenie

zamaskowany - Pon 16 Lut, 2009
Temat postu: Dochodzenie
Siema. Otóż dzisiaj uprawiałem petting i takie zabawy z moją dziewczyną. Wcześniej uprawialiśmy seks oralny itp, więc nie obawiam się, że powie, że mały penis itp.
Ale dziś mieliśmy zabawę na dłużej. Ona masowała mi penisa (przez około 10-20minut), ja jej cipkę, robiła mi loda, ja jej minetkę, lizałem biust itp. i przez cały ten czas nie doszedłem.

Ona masowała mi (waliła) bez przerwy potem przez 15minut i nic. Nie doszedłem, a gdy na chwilkę przestała się mną zajmować to podniecenie chcąc nie chcąc opadało.

Mam 15 lat. Co robić? Jak temu zaradzić?

andrzejgadar - Pon 16 Lut, 2009

Poczekaj jeszcze z 3 lata...
zamaskowany - Pon 16 Lut, 2009

Kurde, ja szukałem jakiejś sensownej odpowiedzi ,a ty mi puszczasz taką pierdołę :P

Pomóżcie forumowicze ;]

Wspomnę też, że dzień przed zabawami tj. wczoraj się zmasturbowałem około godziny 17. Czy to mogło mieć wpływ na mój brak podniecenia?

3tom - Pon 16 Lut, 2009

Jesteś przyzwyczajony do własnej ręki.
zamaskowany - Wto 17 Lut, 2009

a da się to jakoś nareperować?
3tom - Wto 17 Lut, 2009

Jak będziesz się częściej zabawiał z dziewczynami, a mniej masturbował to dojdziesz z dziewczyną. A tak w ogóle to Ty dopiero zaczynasz, nie musisz być od razu super kochankiem.
Jak chcesz dojść, to sobie pod koniec zwal sam. Powiedz coś takiego: ''teraz Ja Tobie pokażę jak to się robi" i zacznij sobie walić. :D

zamaskowany - Sro 18 Lut, 2009

Wczoraj też zabawiałem się z tą dziewczyną i było lepiej. Szybko miałem wzwód i było ogólnie o wiele lepiej. może wcześnie jnei doszedłem przez to, że dzień wcześniej zmarszczyłem pingwina.

"Jak chcesz dojść, to sobie pod koniec zwal sam. Powiedz coś takiego: ''teraz Ja Tobie pokażę jak to się robi" i zacznij sobie walić. :D "

Tego wolę nie próbować :D :P